Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Olivia Rodrigo μιλά για τη «θεραπευτική» δύναμη του νέου single της «Vampire»

Written by on 2 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Η Olivia Rodrigo μιλά για το νέο τραγούδι της «Vampire» και τις αλλαγές στη ζωή της τα τελευταία δύο χρόνια.

Δύο χρόνια, ένα μήνα και εννέα ημέρες μετά το πρώτο άλμπουμ της «Sour», η Olivia Rodrigo επέστρεψε με το νέο single της «Vampire», ανοίγοντας ένα καινούργιο κεφάλαιο στην καριέρα της.

Από τότε που έκανε το ντεμπούτο της στη δισκογραφία με το «Drivers License» στις αρχές του 2021, η Olivia Rodrigo κατέκτησε την κορυφή των charts σε όλο τον κόσμο, συγκέντρωσε δισεκατομμύρια streams, έκανε την πρώτη περιοδεία της και κέρδισε τρία βραβεία Grammy.

Δεν είναι περίεργο που το «Vampire», το lead single του επερχόμενου δεύτερου άλμπουμ της «Guts», ήταν αναμφισβήτητα το πιο πολυαναμενόμενο νέο τραγούδι της χρονιάς.

Διαφήμιση

«Είναι λίγο τρομακτικό να κυκλοφορείς ένα νέο τραγούδι, αλλά τελικά είναι πολύ συναρπαστικό. Αισθάνομαι πραγματικά τυχερή που έχω τόση υποστήριξη από όλες τις πλευρές», δήλωσε η Olivia Rodrigo στο Billboard.

Το «Vampire», μία απόκλιση από τον ονειρικό μινιμαλισμό των προηγούμενων επιτυχιών της Olivia Rodrigo, ξεκινάει με μία σιωπηλή ένταση πριν εξελιχθεί σε ένα μεγαλειώδες pop-rock έπος.

«Πάντα λέγαμε ότι ήταν σαν τη δική μας εκδοχή μίας ροκ όπερας», είπε γελώντας η Olivia Rodrigo για το «Vampire».

«Νομίζω ότι καθώς το άλμπουμ ετοιμαζόταν, καταλήγαμε σε ένα σωρό τραγούδια που μας άρεσαν πολύ, αλλά αυτό το τραγούδι πάντα ξεχώριζε για εμένα επειδή ένιωθα ότι τιμούσε τις ρίζες μου ως τραγουδίστρια – τραγουδοποιός, αλλά έμοιαζε με εξέλιξη – με έναν καλό τρόπο που δεν ήταν πολύ έντονος», περιέγραψε.

«Και έτσι μου άρεσε πολύ γι’ αυτό, και ήταν πάντα ένα από τα αγαπημένα μου», συμπλήρωσε.

Olivia Rodrigo - Vampire

Μιλώντας για το νόημα του «Vampire», η Olivia Rodrigo σημείωσε τη θεραπευτική δύναμη που είχε η δημιουργία του και παραδέχθηκε ότι χρησιμοποιεί τα τραγούδια για να εκφράσει τα δύσκολα συναισθήματα που δεν μπορεί να εκφράσει στην καθημερινή ζωή της.

«Νομίζω ότι είναι απλά ένα τραγούδι για το συναίσθημα ότι σε έχουν χρησιμοποιήσει, και για όλο το θυμό, τη λύπη και την απογοήτευση που το συνοδεύει. Και νομίζω ότι αυτό είναι ένα κοινό συναίσθημα, είτε κάποιος είναι διάσημος είτε όχι», ανέφερε.

«Αυτό ήταν κάτι που πραγματικά αναβλύζει μέσα μου – είναι ένα θυμωμένο τραγούδι, και νομίζω ότι δυσκολεύομαι πολύ να εκφράσω συναισθήματα όπως ο θυμός και η λύπη, αυτά είναι ιδιαίτερα δύσκολα για εμένα να τα εκφράσω», εξήγησε.

«Καταφεύγω στη δημιουργία τραγουδιών για να βγάλω από μέσα μου αυτά τα συναισθήματα που δεν νιώθω πολύ άνετα να εκφράσω στην καθημερινή ζωή. Έτσι ήταν μία πολύ θεραπευτική εμπειρία η δημιουργία αυτού του τραγουδιού», τόνισε.

Η Olivia Rodrigo έκανε μία επίσης μία αναδρομή στις συγκλονιστικές αλλαγές στις ζωή και στην καριέρα της τα τελευταία δύο χρόνια και αποκάλυψε ποια πιστεύει ότι ήταν τελικά η μεγαλύτερη.

«Η Olivia πριν από δύο χρόνια σίγουρα δεν θα περίμενε ότι η καριέρα της θα έκανε όλα αυτά τα τρελά, υπέροχα πράγματα που έκανε τόσο γρήγορα, και είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτό», δήλωσε.

«Έχω αλλάξει τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια. Όλα αυτά τα τρελά πράγματα συνέβησαν στην καριέρα μου – κυκλοφόρησε το “Drivers License” και έσπασε όλα αυτά τα ρεκόρ, και ήμουν αρκετά τυχερή ώστε να κερδίσω μερικά Grammy, το οποίο ήταν ένα τεράστιο όνειρό μου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου», θυμήθηκε.

Διαφήμιση

«Αλλά νομίζω ότι η μεγαλύτερη αλλαγή που ένιωσα ήταν μόνο στην Olivia ως κορίτσι – που μεγάλωσε και από έφηβη έγινε 20χρονη», υποστήριξε.

«Όλη αυτή η διαδικασία που ωριμάζεις και αναζητάς τον εαυτό σου, που είναι απλά φυσιολογική μεταξύ των ανθρώπων – νομίζω ότι αυτό ήταν το πιο εκπληκτικό πράγμα για εμένα», είπε η Olivia Rodrigo.

[ad_2]

Source link