Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Olivia Rodrigo κυκλοφορεί το νέο single «Deja Vu» και ανακοινώνει το πρώτο άλμπουμ της

Written by on 1 Απριλίου 2021

[ad_1]

Το νέο τραγούδι της Olivia Rodrigo είναι γεγονός.

Η Olivia Rodrigo αποκαλύπτει το πολυαναμενομένο νέο single «Deja Vu», το το δεύτερο τραγούδι της μετά την παγκόσμια επιτυχία του ντεμπούτο της με το «Drivers License».

Παράλληλα η 17χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός ανακοινώνει ότι το πρώτο προσωπικό άλμπουμ της θα έχει τον τίτλο «*O*R» και θα κυκλοφορήσει από την Geffen Records / Universal Music στις 21 Μαΐου, με τις προ-παραγγελίες να έχουν ξεκινήσει εδώ.

Το «Deja Vu» παγιώνει τη θέση της Olivia Rodrigo ως μία από τους πιο πολλά υποσχόμενους νέους καλλιτέχνες που ήρθαν φέτος στο προσκήνιο. Το τραγούδι, το οποίο έγραψε η ίδια η η τραγουδίστρια το προηγούμενο φθινόπωρο, αναδεικνύει τιμές 3D στη δημιουργία τραγουδιών την μοναδική αφηγηματική φωνή της και το ταλέντο της στην απεικόνιση πολύπλοκων συναισθηματικών καταστάσεων που δεν εξερευνώνται συχνά στην pop μουσική.

«Η ιδέα του deja vu με γοήτευε πάντα και σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραίο να τη χρησιμοποιήσω σε ένα τραγούδι γύρω σχετικά με τα πολύπλοκα συναισθήματα μετά τη λήξη μιας σχέσης. Άρχισα να γράφω και να ηχογραφώ το “Deja Vu” το περασμένο φθινόπωρο και πέρασα τόσο καλά με τη δημιουργία των διαφορετικών μελωδιών και των ηχητικών υφών που ακούτε», δηλώνει η Olivia Rodrigo.

Την παραγωγή του «Deja Vu» έχει επιμεληθεί ο τακτικός συνεργάτης της νεαρής τραγουδίστριας Dan Nigro, ο οποίος έχει συμπράξει με καλλιτέχνες όπως οι Conan Gray, Carly Rae Jepsen και Lewis Capaldi.

Στο επίσημο μουσικό βίντεο για το «Deja Vu», το οποίο έχει σκηνοθετήσει η Allie Avital, συμπρωταγωνιστεί η ηθοποιός Talia Ryder.

Στις 8 Ιανουαρίου 2021 η Olivia Rodrigo έκανε το ντεμπούτο της στη δισκογραφίας με το μεγαλειώδες single «Drivers License», το οποίο έκανε είσοδο κατευθείαν στο Νο. 1 του Billboard Hot 100 και παρέμεινε στην πρώτη θέση για οκτώ συνεχόμενες εβδομάδες.

Το «Drivers License» είναι ήδη διπλά πλατινένιο στις Ηνωμένες Πολιτείες και σηματοδότησε το πρώτο τραγούδι που έγινε χρυσό, πλατινένιο και δίπλα πλατινένιο αντίστοιχα στη χώρα αυτή τη χρονιά.

Εκτός από το ντεμπούτο του στην κορυφή των charts στις μεγαλύτερες υπηρεσίες του streaming και σε πληθώρα χωρών στον κόσμο, το «Drivers License» κατέρριψε το ρεκόρ για το μη – χριστουγεννιάτικο τραγούδι με τα περισσότερα streams μέσα σε μία ημέρα στο Spotify και σημείωσε την καλύτερη εβδομαδιαία επίδοση που έχει καταγραφεί για το ντεμπούτο ενός τραγουδιού στα χρονικά της πλατφόρμας.

Το «Drivers License» κατέκτησε επίσης το No. 1 σε Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδά, Αυστραλία, Ολλανδία, Νορβηγία, Ιρλανδία, Νέα Ζηλανδία, Πορτογαλία, όπως και στο Διεθνές Digital Singles Chart της IFPI στην Ελλάδα, όπου είναι ήδη χρυσό.

[ad_2]

Source link