Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Olivia Rodrigo ανακοινώνει το νέο single «Vampire»

Written by on 14 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Το νέο τραγούδι της Olivia Rodrigo είναι προ των πυλών.

Έχουν περάσει πάνω από δύο χρόνια από τότε που η Olivia Rodrigo κυκλοφόρησε το εξαιρετικά επιτυχημένο πρώτο άλμπουμ της «Sour».

Στο διάστημα που ακολούθησε, η Olivia Rodrigo πραγματοποίησε την πρώτη περιοδεία της στις ΗΠΑ, κέρδισε τα – τρία – πρώτα βραβεία Grammy της καριέρας της και απέκτησε ένα φανατικό κοινό που περιμένει εναγωνίως την επόμενη δισκογραφικής δουλειάς της.

Η Olivia Rodrigo άρχισε από τα τέλη του 2022 να αναφέρεται με διακριτικό τρόπο στο δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ της και σε όσα ετοιμάζει και, προς μεγάλη χαρά των θαυμαστών της, το νέο τραγούδι της είναι προ των πυλών.

Διαφήμιση

Μετά από μήνες αναμονής, η Olivia Rodrigo αποκάλυψε ότι το νέο single της έχει τον τίτλο «Vampire» και ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει στις 30 Ιουνίου, όπως είχε προαναγγείλει εξάλλου κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων.

Παράλληλα, η Olivia Rodrigo έδωσε στη δημοσιότητα το εξώφυλλο του «Vampire»: μία ασπρόμαυρη φωτογραφία του προφίλ της τραγουδίστριας, η οποία έχει δύο μωβ τσιρότα στο λαιμό της.

Το «Vampire» είναι το πρώτο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει η Olivia Rodrigo μετά από δύο χρόνια και το σαρωτικό άλμπουμ της «Sour».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το «Vampire» είναι «ο ήχος μίας καλλιτέχνιδας που έχει σταθερά τον έλεγχο» και «διαπνέεται από μία αίσθηση ωριμότητας και μία τολμηρή αυτοπεποίθηση».

Επιπλέον, σημειώνεται ότι με το «Vampire», η Olivia Rodrigo είναι «έτοιμη να ξεκινήσει ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο».

Η Olivia Rodrigo έγραψε το νέο τραγούδι της «Vampire» μαζί με τον έμπιστο συνεργάτη της Dan Nigro, με τον οποίο ένωσε τις δυνάμεις και για τη δημιουργία και την παραγωγή του «Sour».

«Έχουμε μία πολύ καλή σχέση μεταξύ μας. Πάντα ανταλλάσσουμε ιδέες και έχουμε βρει χρόνο για να δουλεύουμε μαζί στο στούντιο», δήλωσε η Olivia Rodrigo στο Billboard για τη συνεργασία της με τον Dan Nigro, τον Φεβρουάριο του 2022.

«Τον εμπιστεύομαι τόσο πολύ και πραγματικά απολαμβάνω τη μουσική που φτιάχνουμε», τόνισε η νεαρή pop star.

Η Olivia Rodrigo επιβεβαίωσε επίσης ότι, όπως και στην περίπτωση του «Sour», συνεχίζει να γράφει τραγούδια στο υπνοδωμάτιό της.



[ad_2]

Source link