Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Olivia Rodrigo «έχασε το μυαλό της» από την έκπληξη της Patti Smith

Written by on 10 Ιουλίου 2023

[ad_1]

«Την αγαπώ είναι καταπληκτική».

Η μουσική της Olivia Rodrigo έχει περιγραφεί ως pop-punk, αλλά η νεαρή τραγουδίστρια παραδέχεται ότι «έχασε το μυαλό της» όταν ξαφνικά συνάντησε πρόσωπο με πρόσωπο με την αυθεντική νονά του punk.

Στο νέο επεισόδιο της σειράς βίντεο «73 Questions With» της Vogue, η Olivia Rodrigo εξήγησε ότι ηχογράφησε το επερχόμενο δεύτερο άλμπουμ της, «Guts», στα θρυλικά Electric Lady Studios της Νέας Υόρκης.

Ενώ έκανε ηχογραφήσεις, παρατήρησε στο διάδρομο μία φωτογραφία της περίφημης νονάς του punk Patti Smith και είπε στον ιδιοκτήτη του στούντιο ότι ήταν μεγάλη θαυμάστρια της σπουδαίας τραγουδίστριας, τραγουδοποιού και ποιήτριας.

Διαφήμιση

«Και ιδού, την επόμενη μέρα, έπαιζα πιάνο και μου χτυπάνε την πόρτα (του στούντιο) και η Patti Smith είναι εκεί», αποκάλυψε η Olivia Rodrigo.

«Και μου είπε: “Γεια σου, Olivia, χαίρομαι που σε γνωρίζω! Ήθελα να έρθω να πω ένα γεια”. Και έχασα το μυαλό μου!», θυμήθηκε.

Στη συνέχεια, η Patti Smith χάρισε στην Olivia Rodrigo ένα βιβλίο με τα ποιήματά της και η 20χρονη αστέρας της pop έδειξε με υπερηφάνεια το αντίτυπο στην κάμερα.

«Έγραψε στο εσωτερικό του: “Στην Olivia, όλες οι μέρες σου να είναι γεμάτες έμπνευση”. Την αγαπώ. Είναι καταπληκτική», περιέγραψε η Olivia Rodrigo.

Η Patti Smith είναι ένας από τους καλλιτέχνες που συνδέονται περισσότερο με τα Electric Lady Studios, τα οποία ιδρύθηκαν από τον θρύλο της κιθάρας Jimi Hendrix το 1970, λίγο πριν τον θάνατό του σε ηλικία 27 ετών την ίδια χρονιά.

Η 76χρονη τραγουδίστρια παρευρέθηκε στο πάρτι των εγκαινίων των στούντιο και ηχογράφησε επίσης εκεί το 1975 το καταξιωμένο πρώτο άλμπουμ της «Horses», με το οποίο πρωτοστάτησε στην punk rock σκηνή της Νέας Υόρκης.

Σε άλλο σημείο του βίντεο, η Olivia Rodrigo εξέφρασε την αγάπη της για ακόμα περισσότερους παλαιότερους αλλά και σύγχρονους καλλιτέχνες.

Η Olivia Rodrigo αποκάλυψε ότι το άλμπουμ που ακούει ασταμάτητα είναι το «Bridge Over Troubled Water» των Simon & Garfunkel από το 1970, ενώ το άλμπουμ που έχει ακούσει περισσότερο στη ζωή της είναι το «Elephant» των White Stripes που κυκλοφόρησε το 2003, τη χρονιά που γεννήθηκε.

[ad_2]

Source link