Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Normani πάλευε με την αυτοπεποίθησή της στις Fifth Harmony

Written by on 19 Ιουνίου 2023

[ad_1]

«Ήμασταν νέες και προσπαθούσαμε να καταλάβουμε ποιες ήμασταν».

Η Normani πάλευε με την αυτοπεποίθησή της όταν ήταν μέλος των Fifth Harmony.

Η 27χρονη τραγουδίστρια εντάχθηκε στο γυναικείο συγκρότημα που κατέκτησε τα charts σε εφηβική ηλικία αφού πέρασε από οντισιόν για την αμερικανική έκδοση του «The X Factor».

Σε μία νέα συνέντευξή της στο Billboard, η Normani παραδέχτηκε ότι δυσκολευόταν να αντιμετωπίσει την πίεση της φήμης.

Διαφήμιση

«Ξεκίνησα σε ένα γυναικείο συγκρότημα όταν ήμουν 15 ετών. Θυμάμαι ότι αυτό ήταν ένα από τα χαμηλότερα σημεία για εμένα όσον αφορά την αυτοπεποίθησή μου», ανέφερε.

«Ήμασταν νέες, προσπαθούσαμε να καταλάβουμε ποιες ήμασταν και επιπλέον έπρεπε να το κάνουμε αυτό μπροστά στον υπόλοιπο κόσμο, ενώ μας έβαζαν αντιμέτωπες μεταξύ μας, και τότε τα πράγματα που οι άνθρωποι προβάλλουν πάνω σου, αρχίζεις κάπως να τα πιστεύεις», εξήγησε.

«Όχι μόνο μουσικά, αλλά και στην προσωπική ζωή μου, είναι εύκολο να αφήσεις αυτά τα πράγματα να παρεισφρήσουν και να αφήσεις την αντίληψη του καθενός να γίνει η ταυτότητά σου», ανέφερε.

Η Normani, η οποία συμμετείχε στις Fifth Harmony μαζί με τις Camila Cabello, Lauren Jauregui, Dinah Jane και Ally Brooke, πιστεύει ότι έχει αλλάξει σελίδα τα τελευταία χρόνια.

Normani - Women In Music - Billboard

Όπως εξήγησε, έχει έρθει «πιο κοντά στο Θεό» και τώρα αισθάνεται πολύ πιο σίγουρη για τον εαυτό της.

«Έχω δουλέψει τόσο σκληρά στην ενήλικη ζωή μου τα τελευταία δύο με τρία χρόνια. Είναι ένας καθημερινός αγώνας. Δεν μπορώ να πω ότι κάθε μέρα είναι η ίδια, αλλά είμαι πολύ προσηλωμένη», δήλωσε.

«Λέω θετικά λόγια στον εαυτό μου. Έχω έρθει πολύ πιο κοντά στον Θεό και ξέρω ότι μέσα από αυτό μπορώ να μάθω ποια είμαι και ποια καλούμαι να γίνω σε σχέση με τα πράγματα που μου φορτώνουν οι άνθρωποι», πρόσθεσε.

Η Normani συνεργάστηκε με την εταιρεία εξοπλισμόυ ήχου Bose για να δώσει στους θαυμαστές της μία πρόγευση του νέου single της «Candy Paint» και μίλησε στο Billboard για την έμπνευση του τραγουδιού.

«Ήθελα πραγματικά να δημιουργήσω ένα τραγούδι που θα μου επέτρεπε να δείξω την προσωπικότητά μου», είπε.

«Αισθάνομαι ότι υπάρχει μία παρεξήγηση – μάλλον έχει να κάνει με τα social media μου. [Γέλια] Νομίζω ότι ο κόσμος πιστεύει ότι είμαι πολύ σοβαρή, ενώ συμβαίνει το εντελώς αντίθετο. Όποιος με γνωρίζει πραγματικά ξέρει ότι είμαι πολύ αστεία. Είμαι χαζοχαρούμενη! Λατρεύω το twerk. [Γέλια] Είμαι απλά συνηθισμένη», συνέχισε.

«Ήθελα πραγματικά να δημιουργήσω έναν τραγούδι που να το περιλαμβάνει αυτό και να επιτρέπει στην προσωπικότητά μου να λάμψει», συνέχισε.

Διαφήμιση

«Ξέρω ότι οι θαυμαστές μου το περίμεναν εδώ και πολύ καιρό. Είναι διασκεδαστικό, γεμάτο ενέργεια, αυταρχικό. Είναι τολμηρό. Είναι αυθάδες, αλλά δυναμικό, και ναι, είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα γυρίσω το music video», ανέφερε η Normani.

[ad_2]

Source link