Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Normani αποκαλύπτει την ευάλωτη πλευρά της με το νέο single «Fair»

Written by on 18 Μαρτίου 2022

[ad_1]

«Δεν με έχετε δει ποτέ πραγματικά υπό αυτό το πρίσμα», σχολιάζει η Normani για το νέο τραγούδι της.

Η Normani παρουσιάζει το πρώτο τραγούδι της για τη φετινή χρονιά.

Έχουν περάσει εννέα μήνες από τότε που η Normani κυκλοφόρησε τη συνεργασία της με την Cardi B στο «Wild Side» και, όπως ήταν αναμενόμενο, οι θαυμαστές της περίμεναν από τότε να ακούσουν νέα μουσική.

Οι παρακλήσεις τους εισακούστηκαν και τώρα η τραγουδίστρια επιστρέφει με το νέο single «Fair», το οποίο κυκλοφορεί από την RCA Records / Sony Music.

Στο τραγούδι, σε παραγωγή του HARV, η Normani τραγουδά απαλά πάνω από ένα παλλόμενο μπάσο που ακούγεται σαν χτύπος καρδιάς.

«Είναι δίκαιο που προχώρησες, γιατί ορκίζομαι ότι εγώ δεν το έχω κάνει», τραγουδά στο ρεφρέν του «Fair», ένα τραγούδι το οποίο έγραψε μαζί με τους Abby Keen, HARV και Felisha King Harvey.

«Αυτό το τραγούδι πραγματικά με συλλαμβάνει σε μία από τις πιο ευάλωτες στιγμές μου», δηλώνει. η Normani για το «Fair».

«Η κυκλοφορία αυτού του τραγουδιού με κάνει να νιώθω άβολα, επειδή δεν με έχετε δει ποτέ πραγματικά υπό αυτό το πρίσμα. Σίγουρα γνωρίζω ότι μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν ξέρετε πολλά για μένα, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο επειδή αυτό είναι που με κάνει να αισθάνομαι προστατευμένη», συνεχίζει.

«Πραγματικά αναγκάζω τον εαυτό μου να αφεθεί εδώ. Είναι κάτι τεράστιο για μένα και ελπίζω αυτό το έργο τέχνης να έχει απήχηση. Η αγάπη είναι πανέμορφη αλλά και τόσο τρομακτική. Σας λατρεύω απέραντα», καταλήγει.

Για να γιορτάσει την κυκλοφορία του «Fair» η Normani ερμήνευσε το ολοκαίνουργιο τραγούδι της για πρώτη φορά ζωντανά στην τηλεοπτική εκπομπή «The Tonight Show» του Jimmy Fallon. Δείτε την εμφάνισή της εδώ.

Η Normani κυκλοφόρησε το «Wild Side» τον Ιούλιο και παρουσίασε το τραγούδι για πρώτη φορά ζωντανά στη σκηνή των MTV Video Music Awards 2021.

Το «Wild Side» ακολούθησε το «Diamonds», τη συνεργασία της με τη Megan Thee Stallion που συμπεριλήφθηκε στο soundtrack της ταινίας «Birds of Prey» της DC. Επίσης, το 2021, η Normani έκανε μία εμφάνιση στο μουσικό βίντεο του Baby Keem και του Kendrick Lamar για το single «Family Ties».

Το 2019, η Normani συνεργάστηκε με την Ariana Grande και τη Nicki Minaj στο τραγούδι «Bad To You» για την ταινία «Charlie’s Angels» και κυκλοφόρησε την τεράστια επιτυχία της «Motivation», το οποία απέκτησε και ένα remix με τον 21 Savage.



[ad_2]

Source link