Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Noah Cyrus επιστρέφει με το single «I Burned LA Down» – Ανακοινώνει το πρώτο άλμπουμ της

Written by on 8 Απριλίου 2022

[ad_1]

Το πρώτο single από το νέο άλμπουμ της Noah Cyrus.

Η Noah Cyrus επιστρέφει με το ολοκαίνουργιο single «I Burned LA Down» και ανακοινώνει ότι πρώτο άλμπουμ της, με τίτλο «The Hardest Part», θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιουλίου από τις RECORDS / Columbia Records.

Το «I Burned LA Down» είναι το πρώτο single από την εξαιρετική αυτή δουλειά της 22χρονης τραγουδοποιού που γεννήθηκε στο Νάσβιλ και ζει στο Λος Άντζελες. Έτη φωτός πέρα από οτιδήποτε έχει κυκλοφορήσει στο παρελθόν, αυτό το νέο κεφάλαιο θα δώσει αναμφίβολα στη Noah Cyrus μια στέρεη θέση στο ανώτερο επίπεδο των σύγχρονων τραγουδοποιών.

Η Noah Cyrus εξηγεί σχετικά με το νέο τραγούδι: «Όταν ζεις στην Καλιφόρνια, ζεις συνεχώς με τον φόβο της αντιπυρικής περιόδου. Εκείνη την εποχή, είχα ξεπεράσει τον χωρισμό μου και οι πυρκαγιές Caldor κυριαρχούσαν στις ειδήσεις. Όλος αυτός ο εσωτερικός, συναισθηματικός πόνος που ένιωθα ήταν συνυφασμένος με το άγχος για αυτή την ανεξέλεγκτη πυρκαγιά και την κλιματική αλλαγή γενικότερα».

«Το τραγούδι πήρε μορφή με βάση την ιδέα ότι ο μόνος τρόπος για να κατανοήσει ο πρώην μου το μέγεθος των συναισθημάτων μου ήταν να γίνω αυτή η αιτία του χάους και να βάλω φωτιά σε ολόκληρη την πόλη», συνεχίζει.

«Αυτή η ιδέα της εσωτερικής σου πάλης που εκδηλώνεται στον πραγματικό κόσμο και επηρεάζει το περιβάλλον σου είναι ένα μεγάλο θέμα του δίσκου και αυτό το τραγούδι μοιάζει πολύ μεγαλύτερο από οτιδήποτε άλλο έχω γράψει στο παρελθόν. Είναι η τέλεια εισαγωγή για το άλμπουμ», τονίζει.

Το «I Burned LA Down» κυκλοφορεί μαζί με ένα εκπληκτικό και κινηματογραφικό μουσικό βίντεο που κόβει την ανάσα, σε σκηνοθεσία της Actual Objects, που αντλεί έμπνευση από τις art-house ταινίες που τόσο αγαπάει η Noah Cyrus.

«Η δημιουργία των ενορχηστρώσεων ήταν το πιο ικανοποιητικό κομμάτι αυτού του άλμπουμ», συνεχίζει η Noah Cyrus.

«Ο Mike (Crossey) και εγώ είχαμε κίνητρο και είχαμε αφοσιωθεί πλήρως στη μουσική. Έγινε απρόσκοπτα – τα μυαλά μας συνδέθηκαν σε ένα. Βρήκα ένα ασφαλές μέρος για να κάνω μουσική με ανθρώπους που αγαπώ και εμπιστεύομαι. Η διαδικασία ήταν πραγματικά θεραπευτική για εμένα», αναφέρει.

«Για πρώτη φορά αποκαλύπτω την πλήρη και ειλικρινή αλήθεια μου», σημειώνει.

Στο «The Hardest Part», η Noah Cyrus έχει ζήσει κάθε τραγούδι και τα κάρβουνα των εμπειριών της καίνε φωτεινά πάνω από ένα soundtrack εμποτισμένο με pop πνεύμα, folk ευγλωττία και την country ψυχή των ριζών της στο Νάσβιλ.

Η Noah Cyrus έχει πραγματικά βρει τον εαυτό της στο πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της που θα κυκλοφορήσει το 2022.

Εμφανίστηκε στο μουσικό προσκήνιο το 2016 σε ηλικία 16 ετών και γοήτευσε αμέσως το κοινό με το μοναδικό μείγμα της φωνής της με στοιχεία από την pop μουσική και και τις νότιες πολιτείες των ΗΠΑ. Οι αδιαμφισβήτητες ικανότητές της στη δημιουργία τραγουδιών αναδείχθηκαν πραγματικά στο EP «The End Of Everything» του 2020, από το οποίο προέκυψε το τριπλά πλατινένιο «July» και το χρυσό «Lonely».

Ενδιάμεσα, έλαβε μια υποψηφιότητα για το βραβείο Grammy του Καλύτερου Νέου Καλλιτέχνη και συνεργάστηκε με την PJ Harding για το EP «People Don’t Change» το 2021. Το NME βαθμολόγησε το EP με 4/5 αστέρια και προέβλεψε για τη Noah Cyrus: «Δεν είναι δύσκολο να τη φανταστούμε να γίνεται μόνη της ένα όνομα γνωστό σε όλους».

Στην πορεία, η Noah Cyrus εμφανίστηκε δύο φορές στο «Coachella», ενώ το Billboard τη συμπεριέλαβε στη λίστα «21 Under 21» για τρία συνεχόμενα χρόνια.



[ad_2]

Source link