Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Nicki Minaj θέλει να πληρώσει τις σπουδές του 14χρονου που σκότωσε τον άνδρα που επιτέθηκε στη μητέρα του

Written by on 28 Ιουνίου 2023

[ad_1]

«Αυτό το αγόρι έκανε αυτό που θα έπρεπε να κάνει κάθε γιος για τη μητέρα του», υποστήριξε η Nicki Minaj.

Η Nicki Minaj προσφέρεται να αναλάβει τα έξοδα για τις σπουδές του 14χρονου αγοριού που πυροβόλησε και σκότωσε έναν άνδρα που επιτέθηκε στη μητέρα του.

Η 40χρονη ράπερ έστειλε μέσα από τις ιστορίες του λογαριασμού της στο Instagram ένα μήνυμα στο αγόρι που έσωσε τη μητέρα του, Carlishia Hood, στο Σικάγο την περασμένη εβδομάδα.

Η Carlishia είχε διαπληκτιστεί σε ένα εστιατόριο με έναν άνδρα, ο οποίος τις έδωσε απανωτές γροθιές στο κεφάλι. Μετά την επίθεση, ο γιος της πυροβόλησε τον άνδρα, ονόματι Jeremy Brown και τον σκότωσε.

Διαφήμιση

Σύμφωνα με τη Nicki Minaj, το αγόρι έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει: να προστατεύσει τη μητέρα του.

«Αυτό το 14χρονο αγόρι που σήκωσε το ανάστημά του όταν αυτός ο ενήλικας άνδρας γρονθοκοπούσε τη μητέρα του στο πρόσωπο σαν να ήταν άνδρας – είναι ένας αληθινός ήρωας», έγραψε η ράπερ.

«Αν θέλει να πάει στο κολέγιο, θα ήθελα πολύ να τον βοηθήσω. Έκανε αυτό που θα έπρεπε να κάνει κάθε γιος για τη μητέρα του», υποστήριξε.

«Μεγάλωσε ένα τέλειο παιδί και θα πρέπει να είναι τόσο υπερήφανη. Επίσης, ο Θεός ήξερε πριν το μάθει, ότι θα δεχόταν επίθεση εκείνη την ημέρα και φρόντισε να έχουν προστασία. Ο Θεός είναι καλός», πρόσθεσε.

Nicki Minaj - Kenneth Petty

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Jeremy Brown έχασε τη ζωή του στο σημείο του περιστατικού, ενώ στην Carlishia Hood και τον γιο της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για δολοφονία.

Μετά τη δημόσια κατακραυγή, η Εισαγγελία της κομητείας Cook του Σικάγου απέσυρε τη Δευτέρα όλες τις κατηγορίες, αναφέροντας σε ανακοίνωσή της ότι «με βάση τα γεγονότα, τα στοιχεία και το νόμο, δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στο καθήκον μας».

Το WLS Chicago μετέδωσε ότι η Carlishia Hood και οι δικηγόροι της κατέθεσαν αγωγή κατά της πόλης του Σικάγο και πέντε αστυνομικών μετά την απόσυρση των κατηγοριών εναντίον της ίδιας και του γιου της.

Η Hood ισχυρίζεται ότι η ίδια και ο γιος της συνελήφθησαν άδικα και ότι τους ασκήθηκε κακόβουλη δίωξη. Επίσης, υποστηρίζει ότι υπέστησαν συναισθηματική δυσφορία.

«Στις 18 Ιουνίου η ζωή μου άλλαξε, η ζωή του γιου μου άλλαξε. Ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα δεχόμουν βάναυση επίθεση, θα με ξυλοκοπούσαν και στη συνέχεια θα με συλλάμβαναν», δήλωσε.

[ad_2]

Source link