Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Nicki Minaj ανακοινώνει το νέο άλμπουμ «Pink Friday 2»

Written by on 29 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Το νέο άλμπουμ της Nicki Minaj θα είναι η συνέχεια του επικού «Pink Friday».

Η Nicki Minaj προχώρησε στη μετάθεση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ της – αλλά αποκάλυψε ότι θα έχει τον τίτλο «Pink Friday 2» και προανήγγειλε την έναρξη μίας νέας περιοδείας στις αρχές του 2024.

Το νέο άλμπουμ της Nicki Minaj ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου, αλλά το «Pink Friday 2» θα βρεθεί τελικά στα χέρια των θαυμαστών της στις 17 Νοεμβρίου.

Αν και δεν ανέφερε τον ακριβή λόγο για την καθυστέρηση, η Nicki Minaj εξήγησε σε μήνυμά της ότι οφείλεται σε «κάποια πραγματικά συναρπαστικά νέα που θα μοιραστώ μαζί σας αργότερα».

Διαφήμιση

Η Nicki Minaj ευχαρίστησε στη συνέχεια τους Barbz για την υπομονή και την υποστήριξή τους με μία ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Σας αγαπώ τόσο πολύ. Είμαι τόσο ευγνώμων για τα χρόνια υποστήριξης και αγάπης που μου έχετε δώσει», έγραψε.

«Κάποιες φορές ίσως να μην τα άξιζα καν όλα αυτά που μου δώσατε. Παρόλα αυτά, θα αγαπήσετε αυτό το άλμπουμ», τόνισε.

«Θα δώσω λεπτομέρειες για την περιοδεία όταν θα πλησιάζει αυτή η στιγμή, αλλά προφανώς η περιοδεία θα ξεκινήσει περίπου το πρώτο τρίμηνο του 2024. Θα μοιραστώ επίσης το πραγματικό εξώφυλλο του άλμπουμ σε μεταγενέστερη ημερομηνία», πρόσθεσε.

Το «Pink Friday 2» είναι το πρώτο άλμπουμ της Nicki Minaj μετά το «Queen» του 2018 και όπως φαίνεται θα αποτελέσει τη συνέχεια του επικού πρώτου άλμπουμ της «Pink Friday» που κυκλοφόρησε το 2010 και περιείχε τη διαμαντένια επιτυχία «Super Bass».

Στα χρόνια που ακολούθησαν μετά το «Queen», η Nicki Minaj επανακυκλοφόρησε το 2021 το mixtape «Beam Me Up Scotty» του 2009, προσθέτοντας τρία νέα τραγούδια και κυκλοφόρησε επίσης πέρυσι τη συλλογή «Queen Radio: Volume 1».

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, η Nicki Minaj έχει διατηρήσει μία σταθερή κυκλοφοριών και έχει μοιραστεί επιτυχίες όπως το «Super Freaky Girl», το οποίο κατέκτησε το No. 1 των Ηνωμένων Πολιτειών και πιο πρόσφατα το «Red Ruby da Sleeze».

Η Nicki Minaj, η οποία ίδρυσε φέτος τη δική της δισκογραφική εταιρεία, ένωσε επίσης τις δυνάμεις της με την Ice Spice σε δύο τραγούδια, ένα remix του «Princess Diana» της τελευταίας και στο «Barbie World» για το soundtrack της ταινίας «Barbie».



[ad_2]

Source link