Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Natti Natasha συνεργάζεται με τους El Alfa και Chimbala στο «Wow BB»

Written by on 24 Φεβρουαρίου 2022

[ad_1]

Αυτή η συνεργασία αντιπροσωπεύει την ένωση της δομινικανής κουλτούρας σε όλο της το μεγαλείο.

Η Natti Natasha έχει δημιουργήσει μερικές από τις πιο αξιομνημόνευτες και δημοφιλείς στιγμές της latin μουσικής.

Μετά τις συνεργασίες της με τους Daddy Yankee, Ozuna και Becky G που έσπασαν τα κοντέρ και τα δύο άλμπουμ της, «ilumiNATTI» και «NattiVidad», που κατέκτησαν τα latin charts, η Natti Natasha είναι έτοιμη να δείξει στον κόσμο τι σημαίνει δομινικανή υπερηφάνεια.

Η Natti Natasha κυκλοφορεί μία ιστορική συνεργασία με τους ομοεθνείς της Δομινικανούς αστέρες El Alfa και Chimbala, με τους οποίους δημιούργησε το banger «Wow BB».

Αυτή η συνεργασία αντιπροσωπεύει την ένωση της δομινικανής κουλτούρας σε όλο της το μεγαλείο και εξυμνεί τον ρυθμό και την ενέργεια που μπορεί να προκύψει μόνο από την ένωση αυτών των τριών μεγαθήριων της δομινικανής μουσικής.

Την παραγωγή του «Wow BB» (Pina Records / Sony Music Latin), το οποίο πρόκειται να γίνει μία από τις μεγαλύτερες latin συνεργασίες της χρονιάς, ανέλαβαν οι DJ Luian, Mambo Kingz, B-One και Raphy Pina.

Natti Natasha - No Quiero Saber (Official Video)

Το «Wow BB» χαρακτηρίζεται από το σέξι και χαρακτηριστικό μουσικό ύφος της Natti Natasha. Το τραγούδι συμπληρώνεται από τις δυναμικές ερμηνείες των El Alfa και Chimbala, οι οποίοι προσθέτουν το αδιαμφισβήτητο δομινικανό άρωμά τους.

Το μουσικό βίντεο για το «Wow BB» γυρίστηκε στο Μαϊάμι με τη σκηνοθεσία του Fernando Lugo.

Αυτή η ένωση ήχων χαρίζει μία μοναδική στο είδος της μουσική εμπειρία που θα μυήσει το κοινό σε όλο τον κόσμο στο dembow, το χαρακτηριστικό μουσικό στυλ από το νησί της Ισπανιόλας, γνωστή και ως «Quisqueya» (μητέρα όλων των χωρών).

Η Natti Natasha έλαβε επτά υποψηφιότητες για το φετινά μουσικά βραβεία Premio Lo Nuestro.

Είναι υποψήφια για τη Γυναίκα Καλλιτέχνιδα της Χρονιάς – Urban, το Remix της Χρονιάς, το Τραγούδι της Χρονιάς – Urban και τη Συνεργασία της Χρονιάς – Urban με τη σύμπραξή της με τους KHEA, Prince Royce και Lenny Santos στο «Ayer Me Llamó Mi Ex (Remix)», την Τέλεια Μίξη της Χρονιάς και το Τραγούδι της Χρονιάς – Pop-Urban» με το «Antes Que Salga El Sol» και το Άλμπουμ της Χρονιάς – Urban.

Πρόσφατα, η Natti Natasha σημείωσε το πρώτο της No. 1 για το 2022 στο Μεξικό με το single «Impossible Amor» σε συνεργασία με τον Maluma, το οποίο περιλαμβάνεται στο δεύτερο άλμπουμ της, «NattiVidad». Το «Impossible Amor» έχει ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια streams παγκοσμίως και τις 44 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

[ad_2]

Source link