Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Natti Natasha συναντά τον Daddy Yankee και τους Wisin & Yandel στο «Mayor Que Usted». – Hit Channel

Written by on 20 Ιουνίου 2022

[ad_1]

Η Natti Natasha αποτίει φόρο τιμής στις ρίζες ενός μουσικού κινήματος που έφερε επανάσταση στον κόσμο.

Επηρεασμένη από ένα από τα πιο εμβληματικά τραγούδια στην ιστορία της reggaeton, η Natti Natasha ενώνει για μία τελευταία φορά τους θρύλους της reggaeton Daddy Yankee και Wisin & Yandel στο νέο single της «Mayor Que Usted».

Το τραγούδι αποτίει φόρο τιμής στις απαρχές ενός μουσικού κινήματος που σάρωσε τον κόσμο, σε συνδυασμό με το εκρηκτικό και προκλητικό ύφος της Natti Natasha, μία από τις γυναίκες με τη μεγαλύτερη επιρροή στη latin μουσική.

Το εκρηκτικό «Mayor Que Usted», σε παραγωγή των Wisin, Raphy Pina, DJ Luian και Mambo Kingz, διαθέτει ένα κράμα σύγχρονων ρυθμών με κλασικούς reggaeton και τροπικούς ήχους.

Γνωρίζοντας ότι οι θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο λαχταρούσαν μία συνεργασία με τα δύο είδωλα της reggaeton πριν από την αποχώρησή τους από τη μουσική, η Natti Natasha βρίσκεται στο τιμόνι ενός νέου μουσικού anthem και αποτίει φόρο τιμής στους θρύλους και στους ήχους που άσκησαν επιρροή στην καριέρα της από τα πρώτα της βήματα.

Πριν από την απόσυρση του παγκόσμιου σούπερ σταρ Daddy Yankee, αλλά και του σημαντικότερου urban ντουέτου στην ιστορία, των Wisin & Yandel, η Natti Natasha αναδεικνύει στο «Mayor Que Usted» την επαναστατική και προκλητική πλευρά της με μια δυναμική ερμηνεία.

Οι στίχοι της υπογραμμίζουν την ανεξαρτησία και τη δύναμη μίας γυναίκας, μέρος ενός κινήματος στην urban μουσική του οποίου η Natti Natasha ηγείται από το 2017.

Natti Natasha

«Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα να συνεργαστώ με δύο από τους θρύλους της reggaeton που αποτέλεσαν έμπνευση και είχαν επίδραση στην καριέρα μου από την αρχή», δήλωσε η Natti Natasha.

«Δεν θα μπορούσα να αποχαιρετήσω αυτούς τους δύο θρύλους της μουσικής που πρωτοστάτησαν σε ένα κίνημα, χωρίς να γιορτάσω την κληρονομιά τους μέσα από μία συνεργασία», συνέχισε.

«Είναι τιμή μου που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με τον Daddy Yankee και τους Wisin y Yandel σε αυτό το αριστούργημα και ελπίζω οι θαυμαστές να το αγκαλιάσουν όσο και εγώ», κατέληξε.

Πριν από το «Mayor Que Usted», η Natti Natasha συνεργάστηκε με τους Δομινικανούς El Alfa και Chimbala στο «Wow BB», το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 50 εκατομμύρια streams στις ψηφιακές πλατφόρμες.

Η Natti Natasha έλαβε πέντε υποψηφιότητες για τα φετινά μουσικά βραβεία Premios Juventud, το οποία θα πραγματοποιηθούν στις 21 Ιουλίου στο Σαν Χουάν του Πουέρτο Ρίκο, στις κατηγορίες «Ο Τέλειος Συνδυασμός» (Wow BB), «Νεανικός Καλλιτέχνης – Γυναίκα», «Άλμπουμ της Χρονιάς» (Nattividad), «Girl Power» και «Πιο Καυτή Χορογραφία» (Wow BB).

[ad_2]

Source link