Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Mimi Webb λέει «Goodbye» σε μία σχέση που έχει τελειώσει – Hit Channel

Written by on 9 Ιουνίου 2022

[ad_1]

Το επόμενο τραγούδι της Mimi Webb μετά το «House On Fire».

Καθώς εξελίσσεται σε μία από τις πιο τολμηρές και πρωτοποριακές καλλιτέχνιδες της χρονιάς, η Βρετανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Mimi Webb κυκλοφορεί το νέο single «Goodbye».

Το «Goodbye» είναι μια μαγευτική μπαλάντα με λιτό και τρεμάμενο πιάνο. Οι εξομολογητικοί στίχοι δίνουν τη θέση τους σε ένα υπέροχο ρεφρέν όπου η Mimi Webb παραδέχεται: «Μου λείπει ο παλιός σου εαυτός, αλλά αυτή δεν είναι όλη η αλήθεια, γιατί, μωρό μου, έχεις αλλάξει και το ίδιο κι εγώ».

Στο music video που συνοδεύει το «Goodbye», η Mimi Webb βρίσκεται σε ένα βουνό με θέα την έρημο και τραγουδάει καθώς ο ήλιος δύει πάνω από την κοιλάδα, καταθέτοντας μια δυνατή ερμηνεία πριν φύγει μέσα στη νύχτα με ένα κλασικό καμπριολέ.

Η Mimi Webb αρχικά έδωσε μία πρόγευση του «Goodbye» στο TikTok, όπου το teaser συγκέντρωσε πάνω από 3 εκατομμύρια προβολές, αυξάνοντας την προσμονή των θαυμαστών της σε όλο τον κόσμο. Μέχρι σήμερα, έχει στο ενεργητικό της συνολικά πάνω από 600 εκατομμύρια streams, αριθμός που συνεχίζει να αυξάνεται.

Η Mimi βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη μέση της πρώτης της ευρωπαϊκής περιοδείας, ενώ στις 4 Ιουνίου συμμετείχε στη συναυλία που δόθηκε έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ. Στη συνέχεια θα ξεκινήσει την πρώτη της ολοκληρωμένη περιοδεία στη Βόρεια Αμερική.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται η επιτυχία του τελευταίου της single «House On Fire», το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 70 εκατομμύρια προβολές παγκοσμίως και 4,5 εκατομμύρια προβολές στο video clip.

Το Harpers Bazaar δήλωσε με ενθουσιασμό: «Η Mimi Webb είναι έτοιμη για το μεγάλο άλμα». Το Billboard επέλεξε το «House On Fire» ως ένα από τα «10 νέα cool pop τραγούδια για να περάσετε την εβδομάδα» και σημείωσε: «Η Mimi Webb κυκλοφόρησε ένα πανέμορφο, φλογερό pop τραγούδι που θα μπορούσε να τη βοηθήσει να κάνει την υπέρβαση. Όλα αυτά προετοιμάζουν το έδαφος για τα επόμενα τραγούδια της».

Mimi Webb - House On Fire

Η 21χρονη Mimi Webb διαθέτει μια φωνή τόσο γοητευτική, ισχυρή και μαγική όσο και η προσωπικότητά της.

Ως το «κορίτσι της διπλανής πόρτας» με απίστευτη έκταση φωνής, γελάει συχνά, λέει τη γνώμη της με έμφαση και δεν φοβάται να ακουστεί. Η pop τραγουδίστρια και τραγουδοποιός με καταγωγή από το Canterbury της Αγγλίας, βασίζεται στην ειλικρίνεια και ανεβάζει την ένταση σε κάθε συναίσθημα που νιώθει.

Εμπνευσμένη από τους Amy Winehouse, Emeli Sandé και Sam Smith, η Mimi Webb άρχισε να γράφει τα δικά της τραγούδια σε ημερολόγια στην ηλικία των 13 ετών, προτού τελικά μάθει να παίζει κιθάρα.

Περίπου την ίδια εποχή γράφτηκε στο The BRIT School, στο οποίο φοίτησαν ονόματα όπως οι Amy Winehouse, Adele, Jessie J και πολλοί άλλοι. Τρία χρόνια αργότερα, έφυγε από το σπίτι της, εγκαταστάθηκε σε μια οικογένεια που την φιλοξενούσε και άρχισε τις σπουδές της στο φημισμένο BIMM (Βρετανικό Ινστιτούτο Σύγχρονης Μουσικής).

Το 2019 ανέβασε στο διαδίκτυο κάποιες από τις πρώτες δημιουργίες και συνεργασίες της, βρήκε μάνατζερ και συμβόλαιο με την Epic Records. Τα αυτοσχέδια acapella βίντεο που αναρτούσε έκαναν θραύση, καταγράφοντας πάνω από 20 εκατομμύρια προβολές στο TikTok, ενώ άνοιξαν το δρόμο για την επιτυχία των τραγουδιών «Before I Go», «I’ll Break My Heart Again», «Reasons» και «Good Without».

Τα τραγούδια της «Good Without» και «Dumb Love» ανέβηκαν αμφότερα στο Top 15 του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ παράλληλα η Mimi Webb έγινε η πρώτη καλλιτέχνιδα στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά την Dua Lipa, το 2017, που είχε δύο singles στο Top 15 του βρετανικού chart πριν από την κυκλοφορία του πρώτου της άλμπουμ.

Με μια φωνή αρκετά δυνατή για να κάνει τα πάντα πιο ενδιαφέροντα, η Mimi Webb λάμπει στο πρώτο της EP «Seven Shades of Heartbreak» και σχεδιάζει ήδη τις επόμενες εκπλήξεις της.

[ad_2]

Source link