Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Melanie Martinez χρεώνει 400 δολάρια για συνάντηση με το ολόγραμμά της

Written by on 29 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Ανάμεικτες αντιδράσεις έχει προκαλέσεις στους θαυμαστές το «meet and greet» με το ολόγραμμα της Melanie Martinez.

Μερικοί από τους θαυμαστές της Melanie Martinez έφυγαν από την περιοδεία της απογοητευμένοι, αφού δαπάνησαν εκατοντάδες δολάρια για να αγοράσουν VIP πακέτα meet and greet για να συναντήσουν τελικά το ολόγραμμα της τραγουδίστριας.

Η Melanie Martinez βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη μέση της περιοδείας της «Portals Tour» και ορισμένοι από τους θαυμαστές της αγόρασαν πακέτα VIP αξίας 400 δολαρίων περιμένοντας μία συνάντηση με την Αμερικανίδα τραγουδίστρια.

Ωστόσο, το μόνο που συνάντησαν ήταν ένα ολόγραμμα της Melanie Martinez που δημιουργήθηκε με τεχνητή νοημοσύνη.

Διαφήμιση

«Πιστεύει κανείς άλλος ότι το VIP meet and greet τεχνητής νοημοσύνης με τη Melanie είναι κάπως χαζό; Τα VIP εισιτήρια κόστιζαν 400 δολάρια και δεν έπαιρνες τίποτα στην πραγματικότητα», έγραψε μία θαυμάστρια στο TikTok, εκφράζοντας την απογοήτευσή της.

«Εξακολουθώ να την αγαπώ. Θα πάω κυριολεκτικά στη συναυλία της. Αλλά θα μπορούσε τουλάχιστον να καταβάλει περισσότερη προσπάθεια», συνέχισε.

Σύμφωνα με το Ticketmaster, το πακέτο «Portals VIP Experience» περιλαμβάνει ένα εισιτήριο για τη συναυλία, «πρόσβαση στο Interactive Portals Photo Experience», μία υπογεγραμμένη αφίσα, ένα αποκλειστικό πακέτο merchandise και ένα «ψηφιακό συλλεκτικό αντικείμενο», ένα πλαστικοποιημένο VIP πάσο, καθώς και τη δυνατότητα πρόωρης εισόδου στον χώρο της συναυλίας και πρόσβασης στο merchandise.

Ένα άλλο άτομο που αγόρασε το VIP πακέτο δημοσίευσε στο TikTok ένα βίντεο από την «Interactive Portals Photo Experience», όπου το ολόγραμμα της Melanie Martinez εμφανίζεται σε ένα ειδικά κατασκευασμένο σκηνικό και ποζάρει δίπλα στους θαυμαστές.

«Νομίζω ότι ήταν χαριτωμένο», έγραψε, υποστηρίζοντας ότι στους υπόλοιπους θαυμαστές δεν αρέσει το γεγονός ότι «ποτέ δεν ειπώθηκε πουθενά» ότι θα πραγματοποιηθεί ένα meet and greet με την 28χρονη τραγουδίστρια.

Ενώ η Ticketmaster δεν ισχυρίζεται ότι οι θαυμαστές που θα αγοράσουν το VIP πακέτο θα συναντήσουν πρόσωπο με πρόσωπο τη Melanie Martinez, τα ψιλά γράμματα δεν διευκρινίζουν επίσης ότι η εμπειρία της φωτογράφησης περιλαμβάνει μόνο το ολόγραμμα και όχι την ίδια την τραγουδίστρια.

Ένας άλλος χρήστης του TikTok μοιράστηκε μία θετική κριτική για την εμπειρία του, παρουσιάζοντας τα προϊόντα που έλαβε – μεταξύ των οποίων ένα μπρελόκ και μία τσάντα – και την ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα για φωτογραφίες με το ολόγραμμα της Melanie Martinez.

@katebellla

I thought it was cute everyones hating it never said anywhere there was going to be a meet and greet. The concert was so fun 🥰 #portalstour @Melanie Martinez

♬ NYMPHOLOGY – Melanie Martinez

[ad_2]

Source link