Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Megan Thee Stallion συνεργάζεται με τον Future στο «Pressurelicious» – Hit Channel

Written by on 22 Ιουλίου 2022

[ad_1]

Η πρώτη συνεργασία της Megan Thee Stallion και του Future.

Η Megan Thee Stallion ενώνει τις δυνάμεις της με τον Future και κυκλοφορεί το νέο single «Pressurelicious».

Το «Pressurelicious» είναι ένα δυναμικό και σαγηνευτικό τραγούδι που αναδεικνύει την παρρησία μιας γυναίκας που ξέρει ποια είναι, τι έχει να προσφέρει και την προθυμία ενός συντρόφου να αγαπήσει και να αγκαλιάσει κάθε κομμάτι της.

Την παραγωγή του τραγουδιού, το οποίο συνοδεύεται προς το παρόν από ένα visualizer, έκανε ο HitKidd.

Το «Pressurelicious» αποτελεί την τρίτη κυκλοφορία της Megan Thee Stallion για το 2022.

Προηγήθηκε η επιτυχημένη και δυναμική συνεργασίας της με την Dua Lipa στο «Sweetest Pie», το οποίο κυκλοφόρησε τον Μάρτιο και ανέβηκε στο No. 15 του αμερικανικού Billboard Hot 100 και η εντυπωσιακή επίδειξη των στιχουργικών δυνατοτήτων της στο «Plan B», το οποίο αποκαλύφθηκε τον Απρίλιο.

Η Megan Thee Stallion συνεργάστηκε πρόσφατα με τον γαλλικό οίκο μόδας Mugler για να παρουσιάσει ένα καινοτόμο μουσικό βίντεο για το «Plan B» που γεφύρωσε δημιουργικά τη διασταύρωση της μουσικής, της μόδας και της ψυχαγωγίας.

Ο διευθυντής δημιουργικού του οίκου Mugler, Casey Cadwadaller, συν-σκηνοθέτησε το οπτικό υλικό και δημιούργησε τα custom looks που φόρεσε η Megan Thee Stallion.

Το «Pressurelicious» κυκλοφορεί επίσης μετά τις εμφανίσεις της Megan Thee Stallion σε διάφορα μεγάλα μουσικά φεστιβάλ σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης μιας συγκλονιστικής εμφάνισης στο «Glastonbury» στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, η Megan Thee Stallion έλαμψε στα Billboard Music Awards 2022, όπου κέρδισε το βραβείο της Καλύτερης Rap Γυναίκας Καλλιτέχνιδας για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Επίσης, βραβεύτηκε από τα Webby Awards, τα βραβεία της Διεθνούς Ακαδημίας Ψηφιακών Τεχνών και Επιστημών και έλαβε το Special Achievement Award για το 2022 για την καλλιτεχνική της παρουσία και τον ακτιβισμό της.

Η Megan Thee Stallion ανακοίνωσε επίσης κατά τη διάρκεια των Webby Awards ότι η επόμενη δισκογραφική δουλειά της, μετά το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της «Good News» που κυκλοφόρησε το 2020, είναι «έτοιμη κατά 95%».



[ad_2]

Source link