Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Mariah Carey θα έπρεπε να παίρνει περισσότερα εύσημα ως τραγουδοποιός

Written by on 22 Ιουνίου 2023

[ad_1]

«Δεν νομίζω ότι ο κόσμος το συνειδητοποιεί».

Η Kelly Clarkson πάντα εξυμνεί τις γυναίκες συναδέλφους της.

Σε μία νέα συνέντευξη με τον Zane Lowe στπ Apple Music 1, η Kelly Clarkson μοιράστηκε την αγάπη της και την εκτίμησή της για τις ικανότητες που διαθέτει η Mariah Carey ως τραγουδοποιός.

«Ο κόσμος δεν της δίνει αρκετά εύσημα. Ο κόσμος της δίνει τα εύσημα ως τραγουδίστρια. Δεν νομίζω ότι ο κόσμος της δίνει τα εύσημα ως δημιουργό», δήλωσε η Kelly Clarkson.

Διαφήμιση

«Δεν νομίζω ότι ο κόσμος το συνειδητοποιεί. Έχει γράψει όλα αυτά τα πράγματα. Οικονομικά, τα πάει περίφημα εξαιτίας όσων έχει κάνει», σημείωσε.

«Νομίζω ότι ο κόσμος τη θεωρεί τραγουδίστρια και δεν τη θεωρεί τραγουδοποιό. Μιλάμε για την Carole King, μιλάμε για τον James Taylor – όλοι αυτοί είναι καταπληκτικοί άνθρωποι, ναι, αλλά απλά λέω», προσθεσε

Η Kelly Clarkson ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στις 23 Ιουνίου το δέκατο άλμπουμ της, «Chemistry», το οποίο περιέγραψε ως ένα «άλμπουμ για τις σχέσεις» και όχι απλώς ένα άλμπουμ για το διαζύγιο μετά τον χωρισμό της από τον πρώην σύζυγό της Brandon Blackstock.

«Ήταν πολύ προσεκτικό και πολύ σκόπιμο να μην είναι το άλμπουμ απλώς ένα άλμπουμ για ένα διαζύγιο ή έναν χωρισμό. Ήταν περισσότερο ένα άλμπουμ για τις σχέσεις… Για τη “χημεία”», εξήγησε η στον Zane Lowe.

«Στο “Magic” λέω: “Εντάξει, είναι δύσκολο, οι σχέσεις είναι δύσκολες. Αυτό αξίζει τον κόπο. Είμαι πρόθυμη να δεχτώ χτυπήματα γι’ αυτό. Αν μπορείς να το κάνεις, και θα το κάνω, αν το κάνουμε μαζί, μπορώ να το κάνω”», συνέχισε.

«Ήταν σημαντικό για εμένα γιατί πιστεύω ότι είναι σπατάλη όταν κάποιος είναι ενθουσιασμένος ότι θα ξεχαστούν όλα. Είναι σαν, δεν θέλω να τα ξεχάσα όλα», ανέφερε.

Εμβαθύνοντας ακόμα περισσότερο στο νόημα του συγκεκριμένου τραγουδιού από το νέο άλμπουμ της, η Kelly Clarkson σημείωσε ότι προτιμά να κρατά τις καλές αναμνήσεις μετά από έναν χωρισμό.

«Όλο μου το θέμα είναι ότι ναι, υπάρχουν κομμάτια που αφήνεις, όνειρα ή ελπίδες ή τέτοια πράγματα, αλλά υπάρχει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι αυτής της σχέσης όπου ποτέ δεν πίστευα ότι θα ζούσα την αγάπη έτσι», ανέφερε.

«Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ζούσα κάτι τέτοιο. Οι άνθρωποι είναι τυχεροί που το έχουν αυτό, που το ζουν τουλάχιστον. Δεν πήγε καλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν όλα άσχημα. Σημαίνει απλώς ότι δεν είχε καλό τέλος», είπε.

[ad_2]

Source link