Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Margot Robbie μοιράζεται την αγάπη της για τις Spice Girls και το death metal

Written by on 22 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Η Margot Robbie μίλησε για τη μουσική που την επηρέασε κατά τη διάρκεια της παιδικής και της εφηβικής ηλικίας της.

Η Margot Robbie μοιράστηκε την αγάπη της για τις Spice Girls, τους Beach Boys, αλλά και το death metal.

Σε μία νέα συνέντευξή της στο Rolling Stone για την πρεμιέρα της ταινίας «Barbie», η Αυστραλή ηθοποιός μίλησε για τη μουσική που την επηρέασε κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας της.

Η πρώτη επιρροή της Margot Robbie ήταν οι Beach Boys. Αφού γνώρισε το πρωτοποριακό συγκρότημα της pop χάρη στην κασέτα ενός μέλους της οικογένειάς της, η 5χρονη τότε Margot δεν άκουγε άλλη μουσική.

Διαφήμιση

Αυτή η σχέση αγάπης επισφραγίστηκε με την εμφάνιση του κλασικού τραγουδιού «Fun, Fun, Fun» των Beach Boys σε περίοπτη θέση στο trailer της ταινίας «Barbie».

Η άλλη μεγάλη αγάπη της Margot Robbie στην παιδική ηλικία ήταν οι Spice Girls, οι οποίες έδωσαν έμπνευση σε πολλά κορίτσια και πολλές διαφορετικές γενιές τη δεκαετία του 1990.

«Οι Spice Girls άλλαξαν τα πάντα και καθόρισαν τη δική μου εκδοχή του φεμινισμού του δεύτερου κύματος», δήλωσε η 33χρονη ηθοποιός.

«Έλεγα: “Θεέ μου, φορούν μικρά αστραφτερά φορέματα και push-up σουτιέν, και μετά έχουν μία γυναικεία συμμορία; Αυτή θέλω να είμαι!”», θυμήθηκε.

Margot Robbie

Η Margot Robbie εξομολογήθηκε επίσης νωρίτερα φέτος για την εφηβική αγάπη της για το heavy metal, το οποίο εξακολουθεί να απολαμβάνει.

«Άκουγα μόνο heavy metal μουσική και έβαφα τα μαλλιά μου μαύρα και τα έκοβα μόνο με ξυραφάκι. Οπότε ναι, ήμουν κάπως goth», αποκάλυψε κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στην εκπομπή «The Graham Norton Show».

Η Margot Robbie αναφέρθηκε συγκεκριμένα στους Slipknot και σημείωσε ότι όταν είχε παρακολουθήσει μία συναυλία τους όταν συμμετείχε στην αυστραλιανή σαπουνόπερα «Neighbours», είχε λάβει τη μεγαλύτερη αναγνώριση μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Barbie» διευκρίνισε μιλώντας στο Rolling Stone ότι οι μουσικές προτιμήσεις της είναι εκτεταμένες.

«Είχα την death metal φάση μου – και ακόμα μου αρέσει – αλλά μου αρέσουν επίσης πολλά είδη μουσικής», τόνισε.

H Margot Robbie πρόσθεσε ακόμη για τη σχέση της με τη μουσική: «Μπορώ να αγκιστρώσω τον χαρακτήρα μου και τον εαυτό μου είτε σε μία χρονική περίοδο είτε σε ένα συγκεκριμένο συναίσθημα. Η μουσική είναι τόσο χρήσιμη για αυτό».

[ad_2]

Source link