Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Mabel λέει αντίο σε μία σχέση με το «Let Love Go» – Hit Channel

Written by on 6 Ιουλίου 2022

[ad_1]

Η Mabel μπαίνει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της.

Η Mabel ανακοινώνει ότι το δεύτερο άλμπουμ της, με τίτλο «About Last Night…», θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιουλίου και παρουσιάζει το νέο single «Let Love Go» με τη συμμετοχή του Αμερικανού ράπερ Lil Tecca.

Το «Let Love Go», το οποίο χαρακτηρίστηκε «μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς» από το NME, είναι η ευχάριστη και συναισθηματική κορύφωση του «About Last Night…».

Το τραγούδι, με τις υπογραφές των Mabel, Lil Tecca, SG Lewis, RAYE και MNEK, είναι μία επιβεβαίωση το τραγούδι είναι μία επιβεβαίωση που αντιμετωπίζει με ελαφρότητα τη στενοχώρια και τον εγκλωβισμό σε σχέσεις που «δεν σου δίνουν αυτό που σου αξίζει».

Οι αποκαλύψεις στο dancefloor είναι το επίκεντρο του επερχόμενου δεύτερου άλμπουμ της Mabel, του οποίου η σκοτεινή πλευρά είναι εμφανής στο πρόσφατο single «Overthinking», μία ειλικρινής απεικόνιση του τρόπου με τον οποίο η νυχτερινή ζωή διασταυρώνεται με την κοινωνική φοβία και την προσπάθεια να βρεις το δρόμο της επιστροφής στο σπίτι.

Με αφορμή την κυκλοφορία του «Let Love Go», η Mabel βιντεοσκόπησε μία ζωντανή εκτέλεση του τραγουδιού για το Vevo. Επίσης, συμμετείχε στο νέο single «Deal Or No Deal» των A1 x J1, το οποίο είναι μία διασκευή της δικής της επιτυχίας «Finders Keepers».

Mabel - 24kGoldn

Το «About Last Night…», το οποίο ξεκίνησε από τη Mabel κατά τη διάρκεια του lockdown και ολοκληρώθηκε όταν η ζωή απέκτησε ξανά κανονικούς ρυθμούς, είναι η παραστατική περιγραφή μιας νύχτας που ξεκινά με την προσδοκία ότι θα είναι η καλύτερη και καταλήγει σε ένα ακατάστατο τέλος που διαψεύδει τις προσδοκίες μας.

Κάθε τραγούδι περιγράφει ένα στοιχείο της βραδιάς: την προετοιμασία («Let Them Know»), τους δαίμονες μιας προηγούμενης σχέσης («Good Luck»), το κλάμα στο μπάνιο και τελικά την επιστροφή στο σπίτι.

Η Mabel ανατρέπει για άλλη μία φορά τα δεδομένα της σύγχρονης pop.

Oι επιρροές της από την απελευθερωτική κουλτούρα των club (dance-pop, house, transatlantic R&B) συνδυάζονται βαθύτερα θέματα που αφορούν την έκφραση και την ενσωμάτωση, τα οποία απορρέουν από την περίοδο όπου η Mabel παρακολουθούσε μανιωδώς το «Paris is Burning», το «Pose» και το «Drag Race» κατά τη διάρκεια του lockdown.

Στο άλμπουμ «About Last Night…», η Mabel εξετάζει τα χρόνια που μεγάλωσε στο επίκεντρο της δημοσιότητας και αναλαμβάνει τον έλεγχο της ιστορίας της. Η Mabel του 2022 ζει τη ζωή στο έπακρο και στόχος της είναι να δημιουργεί ανεβαστική μουσική.

Έχοντας ήδη εμφανιστεί φέτος σε μεγάλα φεστιβάλ όπως το «Primavera», το «Strawberries & amp; Creem» και το «Big Weekend», η Mabel θα γιορτάσει την κυκλοφορία του «About Last Night…» με μία συναυλία στο «Sommerset House» του Λονδίνου στις 17 Ιουλίου.

[ad_2]

Source link