Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Lizzo δάκρυσε από το αφιέρωμα της Beyoncé σε συναυλία της

Written by on 28 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Η Lizzo τρέφει μεγάλη αγάπη για την Beyoncé από την εποχή των Destiny’s Child και τα συναισθήματα φαίνεται ότι είναι αμοιβαία.

Η Lizzo δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν κατάφερε να παρακολουθήσει την περιοδεία «Renaissance» της Beyoncé, την οποία θαυμάζει από παιδί και είδε το όνομά της στη μεγάλη οθόνη στη σκηνή.

Σε ένα βίντεο που ανάρτησε στο Instagram, η Lizzo φαίνεται να βουρκώνει ενώ παρακολουθεί την Beyoncé να τραγουδάει το «Break My Soul (The Queens Remix)», στο οποίο την αναφέρει ονομαστικά ανάμεσα σε άλλες 28 εμβληματικές μαύρες γυναίκες της μουσικής.

«Εκείνη τη στιγμή σκεφτόμουν τον εαυτό μου μωρό, άκουγα το “Happy Face” των Destiny’s Child και έκλαιγα μέχρι να κοιμηθώ εξαιτίας του bullying», έγραψε η Lizzo στη λεζάντα της ανάρτησής της

Διαφήμιση

«Σκεφτόμουν την Beyoncé να εμφανίζεται στο δωμάτιο όπου η Tina Turner περίμενε να τη συναντήσει για πρώτη φορά», συνέχισε.

«Σκέφτομαι τι σημαίνουμε όλοι μας για τους ανθρώπους και πόσο κυκλικό είναι αυτό. Είμαστε όλοι τόσο απειροελάχιστα και ταυτόχρονα εξαιρετικά συνδεδεμένοι και σημαντικοί. Είναι τιμή μου. Σε ευχαριστώ Beyoncé», πρόσθεσε.

Η Lizzo έχει παραδεχθεί πολλές φορές ότι η Beyoncé και οι Destiny’s Child την ενέπνευσαν να γίνει τραγουδίστρια.

Η 35χρονη εξήγησε πέρυσι στη βρετανική έκδοση του περιοδικού ELLE πόσο σημαντική ήταν η επιρροή του εμβληματικού γυναικείου συγκροτήματος στη ζωή της.

«Όταν μεγάλωνα στο Χιούστον, ο αντίκτυπος που είχαν οι Destiny’s Child στην απόφασή μου να γίνω καλλιτέχνης ήταν απίστευτος, κυρίως επειδή ένιωθα ότι ήμασταν τόσο κοντά σε αυτό», είπε.

«Όλοι είχαν να πουν τις ιστορίες τους: “Είδα την Beyoncé όταν…” ή “Είδα τις Destiny’s Child σε αυτό το πάρτι…”. Και αυτό το έκανε να φαίνεται πιο προσιτό. Σκεφτόσουν: “Ω, ίσως κι εγώ να μπορώ να το κάνω αυτό, αν δούλευα αρκετά σκληρά και είχα τους σωστούς ανθρώπους γύρω μου”», θυμήθηκε.

Η Lizzo σχολίασε επιπλέον την αποστολή που έχει η Beyoncé με τη μουσική της.

«Δεν κυκλοφορεί απλώς μουσική για να κυκλοφορήσει μουσική – πρέπει να υπάρχει κάτι αληθινό», σημείωσε.

«Μια διδακτική στιγμή. Κάθε φορά που την ακούω, σκέφτομαι: “Φίλε, θέλω να κάνω τους ανθρώπους να αισθάνονται έτσι. Πώς μπορώ να κάνω τους ανθρώπους να νιώσουν έτσι;”», παραδέχθηκε η Lizzo.



[ad_2]

Source link