Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Kylie Minogue γυρίζει στα ’70s με το «I Love It»

Written by on 26 Οκτωβρίου 2020

[ad_1]

Ένα μουσικό ταξίδι στα ’70s με την Kylie Minogue.

Η Kylie Minogue προσθέτει ακόμα ένα κομμάτι στο παζλ του επερχόμενου άλμπουμ της «Disco».

Μετά το «Say Something» και το «Magic», τη σκυτάλη παίρνει τώρα το «I Love It», ένα τραγούδι που αναβιώνει με τον ήχο του την αλησμόνητη εποχή του θρυλικού νεοϋορκέζικου nightclub «Studio 54», του ναού της disco μουσικής στα τέλη της δεκαετίας του 1970.

«Η αγάπη σου είναι η αγάπη μου / Και η αγάπη μου είναι ό,τι χρειάζεσαι / Έλα λοιπόν, άφησε τη μουσική να παίξει / Θα το πάμε μέχρι τέλους / Το αγαπάω, το αγαπάω, το αγαπάω», τραγουδά η Kylie Minogue με τη χαρακτηριστική χροιά της φωνής της.

Η Αυστραλή τραγουδίστρια έχει γράψει το «I Love It» μαζί με τον Duck Blackwell (Louis Tomlinson) και τον Richard «Biff» Stannard (Spice Girls, One Direction, Ellie Goulding), με τον τελευταίο να έχει ασχοληθεί και με την παραγωγή του single

Το «Disco», το οποίο θα αποτελέσει το 15ο studio album στη μακρά καριέρα της Kylie Minogue, θα κυκλοφορήσει από τις Darenote και BMG στις 6 Νοεμβρίου.

Για να γιορτάσει την κυκλοφορία του «Disco», η τραγουδίστρια θα πραγματοποιήσει στις 7 Νοεμβρίου ένα παγκόσμιο livestream show με τίτλο «Kylie: Infinite Disco», με την προπώληση εισιτηρίων να είναι σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με την περιγραφή του, το show «θα μεταφέρει τους θεατές μέσω ενός παράλληλου σύμπαντος από τη μοναχική απομόνωση σε μια εναλλακτική κοινότητα συντροφικότητας».

[ad_2]

Source link