Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Kylie Minogue αποκαλύπτει τη σημασία του «Padam Padam»

Written by on 23 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Το viral τραγούδι «Padam Padam» της Kylie Minogue έχει αποκτήσει «εντελώς νέο νόημα».

Η Kylie Minogue αισθάνεται «αναζωογονημένη» από τη μεγάλη επιστροφή της με το «Padam Padam».

Η εμβληματική τραγουδίστρια της pop πρόκειται να κυκλοφορήσει το 16ο άλμπουμ της «Tension» στις 22 Σεπτεμβρίου και έδωσε την πρώτη γεύση με το viral hit «Padam Padam», το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 30 εκατομμύρια προβολές στο TikTok –

Η Kylie Mingue εξήγησε ότι ενώ αρχικά η λέξη «Padam» αναφερόταν στον χτύπο της καρδιάς, στην πραγματικότητα έχει αποκτήσει «εντελώς νέο νόημα» ως χαιρετισμός μεταξύ των θαυμαστών της σε όλο τον κόσμο.

Διαφήμιση

«Αγαπώ αυτό που κάνω, πάντα υπάρχει ένα τραγούδι που δεν έχει γραφτεί, που δεν έχει τραγουδηθεί. Υπάρχουν περισσότερα να μοιραστώ, αγαπώ το κοινό μου και είμαι ακόμα ικανή, οπότε νιώθω εντελώς αναζωογονημένη», είπε στην εκπομπή «Today».

«Το “Padam” μου έχει δώσει τόσα πολλά και μου αρέσει το μήνυμα που στέλνει σε όλες τις ηλικίες. Δεν χρειάζεται να είσαι 50 και πάνω για να το εκτιμήσεις, το “Padam” μιλάει στα παιδιά και στους μακροχρόνιους θαυμαστές και στους νέους ακροατές», συνέχισε.

«Κατά το τραγούδι ήταν ο ήχος ενός καρδιακού παλμού, αλλά αμέσως απέκτησε ένα εντελώς νέο νόημα. Είναι ένας χαιρετισμός, είναι ένας αποχαιρετισμός, είναι ένα “τι κάνεις;”», σχολίασε για τη σημασία της λέξης «Padam».

Kylie Minogue

Η Kylie Minogue, η οποία έχει σημειώσει πωλήσεις άνω των 80 εκατομμυρίων δίσκων από τότε που ξεκίνησε την καριέρα της στα τέλη της δεκαετίας του 1980, δήλωσε επίσης ότι μεγάλη επιστροφή της μοιάζει με όνειρο.

«Μοιάζει σαν να είναι βγαλμένο από όνειρο, ειλικρινά. Αλλά όταν κάτι απογειώνεται από μόνο του, περνάω την καλύτερη περίοδο της ζωής μου», ανέφερε.

Στη συνέχεια, η 55χρονη τραγουδίστρια άφησε να εννοηθεί ότι θα μπορούσε να ακολουθήσει τα βήματα της Celine Dion και της Britney Spears και να πραγματοποιήσει μια σειρά εμφανίσεων στο Λας Βέγκας.

«Βλέπω όλα τα memes, όλα τα TikToks. Απλά έλεγα στην ομάδα μου ότι πρέπει απλά να υπηρετήσω το “Padam” και να κάνω όσα περισσότερα μπορώ», σημείωσε.

«Λατρεύω τις περιοδείες, αλλά, υπάρχει ένα τραγούδι στο άλμπουμ μου που λέγεται “Vegas”, οπότε αυτό είναι το μόνο που λέω», είπε χαρακτηριστικά.

Το «Padam Padam» είναι το πρώτο τραγούδι της Kylie Minogue που ανεβαίνει στο Top 10 του Ηνωμένου Βασιλείου μετά από 13 χρόνια – από τότε που το «All The Lovers» έφτασε στο Νο. 3 των charts το 2010.

Πλέον, η Kylie Minogue είναι μία από τις τέσσερις γυναίκες καλλιτέχνιδες που έχουν εμφανιστεί στο Top 10 του Ηνωμένου Βασιλείου σε πέντε διαφορετικές δεκαετίες, μαζί με τη Cher, τη Lulu και την Diana Ross.

[ad_2]

Source link