Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Karol G αναδεικνύει τον αισθησιασμό και τη γυναικεία ενδυνάμωση στο «Gatúbela»

Written by on 26 Αυγούστου 2022

[ad_1]

Η καλλιτεχνική αναγέννηση της Karol G.

Η Karol G κυκλοφορεί το δεύτερο τραγούδι της για τη φετινή χρονιά με το «Gatúbela» σε συνεργασία με τον Maldy, γνωστό ως έναν από τους πρωτοπόρους της reggaeton.

Αυτή το νέο τραγούδι είναι μία μίξη φρέσκων ήχων με παραδοσιακή reggaeton και το έντονο perreo του Πορτορικανού καλλιτέχνη και την ερμηνευτική δεινότητα της Karol G, η οποία έχει αποδείξει ότι είναι μία από τις σημαντικότερες γυναίκες εκπροσώπους της νέας γενιάς της latin μουσικής παγκοσμίως.

Το αποτέλεσμα είναι ένα τραγούδι που προσκαλεί τους ακροατές να βυθιστούν σε έναν κόσμο που δημιουργεί ο πρωτότυπος ήχος του.

Το «Gatúbela» αποτελεί την αρχή ενός νέου σταδίου στην καριέρα της πολυπλατινένιας Κολομβιανής τραγουδίστρια Karol G, η οποία συνεχίζει τη μουσική εξέλιξή της.

Πρόκειται για μία καλλιτεχνική αναγέννηση, η οποία γίνεται ορατή με τη νέα εμφάνιση της Karol G με τα εκθαμβωτικά κόκκινα μαλλιά της και τη γυναικεία ενδυνάμωση που αποτυπώνεται στη μουσική της και σε ό, τι την περιβάλλει.

Το μουσικό βίντεο για το «Gatúbela» γυρίστηκε στη Βαρκελώνη της Ισπανίας με την παραγωγή του DJ Maff και τη σκηνοθεσία του Pedro Artola.

Τον περασμένο Απρίλιο η Karol G επέστρεψε με το «Provenza», το πρώτο της single για το 2022, με το οποίο σημείωσε πολλά ορόσημα παγκοσμίως, ενώ τέσσερις μήνες μετά την κυκλοφορία του, το «Provenza» βρίσκεται στο No. 5 του chart για τα Hot Latin Songs του Billboard.

Πρόσφατα, το YouTube έδωσε στη δημοσιότητα τις λίστες με τα δημοφιλέστερα τραγούδια του φετινού καλοκαιριού στην πλατφόρμα του και το «Provenza» βρίσκεται στην έκτη θέση τόσο παγκοσμίως όσο και στις ΗΠΑ.

Η Karol G, η οποία έχει συγκεντρώσει πάνω από 62,5 δισεκατομμύρια streams συνολικά στην καριέρα της, βρίσκεται στην κορυφή των πιο επιδραστικών δυνάμεων της ισπανόφωνης μουσικής σε παγκόσμιο επίπεδο.

Με αυτή την κυκλοφορία, η Karol G είναι έτοιμη να ξεκινήσει τη νέα περιοδεία της «$trip Love Tour» που θα κάνει στάσεις σε 30 πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά.

Το «Gatúbela» κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Universal Music Latino.



[ad_2]

Source link