Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Jesy Nelson ξεκινά τη σόλο καριέρα της και συνεργάζεται με τη Nicki Minaj στο νέο single «Boyz»

Written by on 8 Οκτωβρίου 2021

[ad_1]

Το πρώτο προσωπικό single της Jesy Nelson μετά την αποχώρησή της από τις Little Mix.

Η Jesy Nelson ξεκινά επίσημα τη σόλο καριέρα της κυκλοφορώντας το νέο single «Boyz» με τη συμμετοχή της Nicki Minaj.

Το τραγούδι, το οποίο βασίζεται σε ένα απόσπασμα του κλασικού anthem «Bad Boy 4 Life» του Sean «Diddy» Combs που κυκλοφόρησε το 2001, εγκαινιάζει τη συνεργασία της τραγουδίστριας με την Polydor Redords της Universal Music Group.

Το πρώτο δισκογραφικό βήμα της Jesy Nelson ως σόλο τραγουδίστρια αναμενόταν από τους θαυμαστές της με αγωνία μετά την αποχώρησή της από το βραβευμένο με BRIT Award γυναικείο συγκρότημα των Little Mix στα τέλη του 2020.

Η Jesy Nelson υιοθετεί το προκλητικό swagg της αμερικανικής hip-hop και R&B μουσικής της δεκαετίας του ’80 με την οποία μεγάλωσε και μετατρέπει το «Bad Boy 4 Life» του Diddy σε έναν προβληματισμό για τους άντρες που την ελκύουν, στον οποίο προσθέτει το δικό της τόνο το μεγαθήριο της hip-hop μουσικής, Nicki Minaj.

Το «Boyz» είναι μια σαφής δήλωση των προθέσεων της Jesy Nelson για την καλλιτεχνική πορεία της ως σόλο τραγουδίστρια.

Little Mix - Hit Channel

Το πρώην μέλος των Little Mix παίρνει τον έλεγχο, καθώς εμπνεύστηκε την ιδέα του τραγουδιού μετά από έναν ιδιαίτερα οδυνηρό χωρισμό. Η ιδέα για τη χρήση ενός αποσπάσματος του «Bad Boy 4 Life» ήρθε την ώρα που η Jesy υπέφερε από τον πόνο του χωρισμού και αναλογιζόταν τον τύπο των αγοριών που την ελκύουν.

«Γιατί μου αρέσουν τα κακά αγόρια, τι μου συμβαίνει; Γιατί με ελκύει όποιος μοιάζει άτακτος;» θυμάται να σκέφτεται.

«Έτσι έστειλα μήνυμα στους (παραγωγούς) Loose Change και τους είπα: “Θα σκεφτείτε ότι είμαι τρελή, αλλά θέλω πραγματικά να γράψω ένα τραγούδι σχετικά με το γιατί στις περισσότερες γυναίκες αρέσουν τα κακά αγόρια και θέλω να χρησιμοποιήσω το τραγούδι του Diddy” και μου είπαν “ας το κάνουμε”», περιγράφει.

Ο ενθουσιασμός για το τραγούδι είχε φτάσει στα ύψη, θέτοντας της βάσεις για την ανάδειξη της Jesy Nelson σε σόλο σταρ, καθώς ετοιμάζεται να ακολουθήσει την καριέρα που πάντα ήθελε.

«Θέλω απλώς να είμαι ο εαυτός μου και να είμαι αληθινή. Θέλω οι θαυμαστές μου να μάθουν ότι αυτές είναι οι ιστορίες μου, γιατί πραγματικά είναι. Κανείς δεν ήρθε και μου είπε τι να γράψω. Αυτή είναι η μουσική που πάντα ήθελα να κάνω», εξηγεί.

[ad_2]

Source link