Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Jennie των BLACKPINK μιλά για το «The Idol» και τις πιέσεις ενός ειδώλου της K-pop

Written by on 17 Ιουλίου 2023

[ad_1]

«Φοβήθηκα να εκφράσω τον εαυτό μου».

Η Jennie των BLACKPINK μίλησε για την πρώτη εμφάνισή της ως ηθοποιός στη σειρά «The Idol» και τις πιέσεις που έχει συναντήσει ως είδωλο της K-Pop.

Στο «The Idol», μία δημιουργία του The Weeknd και του Sam Levinson του «Euphoria», η Jennie υποδύθηκε μία backup τραγουδίστρια και χορεύτρια της pop star Jocelyn (Lily-Rose Depp), η οποία παίρνει την ευκαιρία να ακολουθήσει τα δικά της βήματα.

Η Jennie εξήγησε πώς προέκυψε η συμμετοχή της στο «The Idol», το οποίο προβλήθηκε στο ΗΒΟ και το Max τον Ιούνιο, μιλώντας στο podcast «At Your Service» της Dua Lipa.

Διαφήμιση

«Η υποκριτική ήταν σίγουρα κάτι που ήθελα να διερευνήσω, αλλά όταν κάνω κάτι, όταν αποφασίζω να δουλέψω σοβαρά, ξέρω ότι πρέπει να το κάνω σωστά», είπε.

«Και πρώτα απ’ όλα, ήθελα το νέο κομμάτι της ζωής μου με την υποκριτική να είναι αυθεντικό, παρά απλά να προσπαθώ να αρπάξω οποιεσδήποτε ευκαιρίες μου δίνονταν – ήμουν πραγματικά υπομονετική με την πρώτη μου δουλειά στην υποκριτική», ανέφερε.

«Αυτό σημαίνει ότι όταν πέρασα λίγο χρόνο στο Λος Άντζελες πέρυσι, συνάντησα τον Sam αυτοπροσώπως και του μίλησα. Και μου μίλησε για τον ρόλο που οραματιζόταν για εμένα και για όλα – πραγματικά με άγγιξε», θυμήθηκε.

Οι συζητήσεις προχώρησαν γρήγορα και η Jennie ενημερώθηκε ότι πήρε τον ρόλο στο «The Idol» μέσω ενός μηνύματος από τον Sam Levinson.

«Συνέβη τόσο αβίαστα, χωρίς να περιμένω τον ρόλο. Οπότε ένιωσα ότι ήταν πραγματικά αυθεντικό και ρεαλιστικό. Με συγκίνησε, μου έδωσε κουράγιο να πιστέψω ότι αυτό ήταν το σωστό», σχολίασε η 27χρονη τραγουδίστρια και ράπερ.

Η Jennie αποκάλυψε επίσης στην Dua Lipa ότι χρειάστηκε σχεδόν έξι χρόνια εκπαίδευσης για να γίνει μέλος των BLACKPINK.

Γεννήθηκε στη Νότια Κορέα, αλλά μετακόμισε για πέντε χρόνια στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας όταν ήταν 10 ετών, πριν επιστρέψει στην Κορέα και ενταχθεί στην ακαδημία ταλέντων της YG Entertainment.

Το τετραμελές συγκρότημα σχηματίστηκε το 2016 και έχει σημειώσει παγκόσμια επιτυχία. Οι BLACKPINK έγιναν το πρώτο συγκρότημα και οι πρώτοι Κορεάτες καλλιτέχνες με πέντε music videos που έσπασαν το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου προβολών στο YouTube και είναι το πιο δημοφιλές γυναικείο συγκρότημα στο Spotify.

«Δεν έχω αναλύσει ποτέ πώς το έκανα αυτό», παραδέχθηκε η Jennie για τη συμμετοχή της στις BLACKPINK και την επιτυχία του συγκροτήματος.

«Αλλά οι άνθρωποι που κατάλαβαν πόσο σημαντικό ήταν να διατηρήσουν τη δική τους ταυτότητα και τον χαρακτήρα τους κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται στο συγκρότημα αυτή τη στιγμή», σημείωσε.

«Πολλοί άνθρωποι χάθηκαν στην πορεία επειδή είχαμε επικεντρωθεί τόσο πολύ στην ικανοποίηση των ανθρώπων με τους οποίους συνεργαζόμασταν, αλλά δεν ήμασταν σίγουρες για ποιους το κάναμε και πώς αυτό θα μας καθόριζε στο μέλλον», πρόσθεσε.

«Επειδή πρόκειται κυριολεκτικά για χρόνια εκπαίδευσης, δεν είναι μόνο λίγες ώρες. Έτσι, πραγματικά βυθίζεσαι στον τρόπο ζωής στον οποίο μας βάζουν», είπε.

Διαφήμιση

Η Dua Lipa ρώτησε στη συνέχεια την Jennie για το τραγούδι «Tally» από το τελευταίο άλμπουμ «Born Pink» των BLACKPINK, ένα από τα πρώτα τραγούδια όπου το συγκρότημα χρησιμοποιεί μία άσεμνη λέξη.

«Το γεγονός ότι ξεκίνησα την καριέρα μου στην Κορέα ως καλλιτέχνης της K-pop περιόρισε τόσες πολλές πλευρές μου που δεν μου επιτρεπόταν να τις δείξω μόνο και μόνο επειδή είμαι είδωλο της K-pop», παραδέχτηκε η Jennie.

«Και φοβήθηκα, νομίζω, επίσης να εκφράσω τον εαυτό μου. Και καθώς τα πράγματα μεγάλωναν, με την πάροδο του χρόνου, μπόρεσα να εκφραστώ και ο κόσμος πίστευε ότι ξέφευγα από την πεπατημένη και όχι ότι έκανα κάτι που δεν επιτρέπεται να κάνω και ότι μπόρεσα να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο για τους ανθρώπους που ξεκινούν σε αυτό τον χώρο στην Κορέα», εξήγησε.

«Τότε συνειδητοποίησα ότι θέλω να γκρεμίσω περισσότερα όρια, ώστε οι άνθρωποι στον πολιτισμό μου να καταλάβουν ότι μπορείς να εκφράζεσαι όπως θέλεις – εδώ δεν πρέπει να υπάρχει κάποιο πρότυπο», συνέχισε.

«Δεν θα πρέπει να υπάρχει λόγος να κρίνουμε, αλλά να λέμε “α, έτσι εκφράζεται αυτός ο άνθρωπος”», τόνισε η Jennie.

[ad_2]

Source link