Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Jennie αποχώρησε από τη σκηνή στη μέση συναυλίας – Τι συνέβη

Written by on 12 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Η Jennie δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη συναυλία λόγω της «επιδείνωσης της κατάστασής της».

Η YG Entertainment εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Jennie των BLACKPINK μετά την αποχώρηση της τραγουδίστριας στα μισά της πρόσφατης συναυλίας του K-pop συγκροτήματος στη Μελβούρνη.

Την Κυριακή 11 Ιουνίου, οι BLACKPINK πραγματοποίησαν τη δεύτερη προγραμματισμένη συναυλία της περιοδείας τους «Born Pink World Tour» στο Rod Laver Arena στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Στη μέση της συναυλίας, η Jennie έφυγε από τη σκηνή και δεν επέστρεψε για το υπόλοιπο πρόγραμμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Jennie είχε απουσιάσει και από το soundcheck της συναυλίας που είχε γίνει νωρίτερα εκείνη την ημέρα.

Διαφήμιση

Τα υπόλοιπα τρία μέλη των BLACKPINK – η Jisoo, η Rosé και η Lisa – συνέχισαν τη συναυλία και ολοκλήρωσαν τη βραδιά χωρίς την Jennie.

Οι BLACKPINK είχαν επίσης εξηγήσει ότι η 27χρονη τραγουδίστρια αισθανόταν αδιαθεσία από τις αρχές της ημέρας.

Αργότερα, η YG Entertainment εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημέρωνε τους θαυμαστές των τραγουδιστών ότι η Jennie «δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη συναυλία λόγω της επιδείνωσης της κατάστασής της», ζητώντας συγγνώμη από τους θεατές που παρακολουθούσαν τη συναυλία.

«Η Jennie δήλωσε την ισχυρή αποφασιστικότητά της να συνεχίσει τη συναυλία μέχρι τέλους. Ωστόσο, κατόπιν ιατρικών συμβουλών στον χώρο της συναυλίας, λάβαμε αμέσως μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι θα ξεκουραστεί επαρκώς και θα είναι σταθερή», ανέφερε η εταιρεία.

«Η Jennie μετέφερε τη λύπη της που δεν μπόρεσε να μείνει με τους θαυμαστές μέχρι το τέλος και διαβεβαιώνει ότι θα αναρρώσει το συντομότερο δυνατό», πρόσθεσε η YG.

Ο επόμενος σταθμός της παγκόσμιας περιοδείας «Born Pink World Tour» των BLACKPINK είναι στο Σίδνεϊ αργότερα αυτή την εβδομάδα, όπου το γυναικείο συγκρότημα θα δώσει δύο sold-out συναυλίες στις 16 και 17 Ιουνίου στο Qudos Bank Arena.

Οι BLACKPINK θα επιστρέψουν στη συνέχεια στην Ευρώπη για μία συναυλία στο Stade de France στο Παρίσι στις 15 Ιουλίου και θα ολοκληρώσουν την πολύμηνη περιοδεία τους, που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2022, με πέντε συναυλίες σε μεγάλα στάδια των ΗΠΑ τον Αύγουστο.

Εν τω μεταξύ, η Jennie συμμετέχει στη νέα τηλεοπτική σειρά «The Idol» του The Weeknd που έκανε πρεμιέρα στις αρχές αυτού του μήνα, πραγματοποιώντας την πρώτη εμφάνισή της ως ηθοποιός.

[ad_2]

Source link