Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Iggy Azalea επιστρέφει με τα δύο νέα singles «Sip It» και «Brazil»

Written by on 2 Απριλίου 2021

[ad_1]

Η Iggy Azalea ανοίγει την πόρτα του επόμενου άλμπουμ της.

Η Iggy Azalea επανεμφανίζεται μουσικά με δύο ολοκαίνουργια τραγούδια.

Στο «Sip It», το οποίο αποτελεί την πρώτη κυκλοφορία της μετά από επτά μήνες, η ράπερ συναντά ξανά τον Tyga, με τον οποίο είχε συνεργαστεί single «Kream» το 2018.

Το τραγούδι κυκλοφορεί μαζί με ένα ιδιαίτερο music video που διακατέχεται από το γνώριμο προκλητικό χαρακτήρα κάθε ανάλογης δουλειάς της Iggy Azalea.

Στο ψυχεδελικό video, η Iggy Azalea έχει αναλάβει τη βραδινή βάρδια στο μίνι μάρκετ ενός βενζινάδικου.

Ωστόσο η νύχτα που ακολουθεί δεν δεν είναι καθόλου συνηθισμένη. Η Αυστραλή ράπερ επιδίδεται μαζί με τις χορεύτριες που την πλαισιώνουν σε ανελέητο twerking και ανεβάζει τα επίπεδα της θερμοκρασίας πριν κάνει την εμφάνισή του ο Tyga με μια κόκκινη Corvette με την πινακίδα «Kream 2.0».

Εκτός από το «Sip It», η Iggy Azalea παρουσιάζει ένα B-side τραγούδι με τον τίτλο «Brazil», το οποίο είναι εμπνευσμένο από την αγάπη που τρέφει η ράπερ για τη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

«Οπότε επισκέπτομαι τη Βραζιλία, συναντάω το ποιο ενθουσιασμένο κοινό. Οι γριά η Βραζιλιάνα ξέρουν πώς να ξεσαλώνουν και να τρελαίνονται σε μία συναυλία», σχολιάζει η ίδια.

Τα δύο singles αποτελούν προπομπός του επερχόμενου άλμπουμ «End Of An Era», το οποίο θα κυκλοφορήσει ανεξάρτητα από τις Bad Dreams / Empire και υπόσχεται την επιστροφή της Iggy Azalea στις ρίζες της.

«Αν τα mixtapes μου είναι ο λόγος που με ερωτευτήκατε, μπορώ να σας πω τώρα ότι θα καταρρεύσετε όταν ακούσετε το άλμπουμ μου ολοκληρωμένο», ανέφερε σε θαυμαστή της.

Το τελευταίο τραγούδι της Iggy Azalea ήταν το «DLNW (Dance Like Nobody’s Watching)» με τη συμμετοχή της Tinashe.

[ad_2]

Source link