Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Grimes ταξιδεύει σε μία άλλη διάσταση με την Jennie των BLACKPINK στο video του «Shinigami Eyes»

Written by on 27 Ιανουαρίου 2022

[ad_1]

Η Grimes ταξιδεύει στο διάστημα σε ένα εντυπωσιακό music video.

Η Grimes παρουσιάζει ακόμα ένα single από το επερχόμενο άλμπουμ της «Book 1».

Ο τίτλος του είναι «Shinigami Eyes» και στο music video που το συνοδεύει και σκηνοθέτησε το δίδυμο των BRTHR, συμμετέχουν η Jennie των BLACKPINK, η Dorian Electra και ο Instagrammer Ryon Wu.

Στο βίντεο, ο εραστής της Grimes είναι επίσης ο θανάσιμος αντίπαλός της. Ο άντρας την αγκαλιάζει μόνο και μόνο για να στραφεί εναντίον της και να της ρίξει ένα βέλος στο στομάχι.

Στη συνέχεια, η Grimes εμφανίζεται μαζί με την Jennie στην κορυφή ενός οχήματος που ταξιδεύει σε μια διαφορετική διάσταση, ενώ στο τέλος, η Καναδή τραγουδίστρια αποτελειώνει τον εραστή της μπροστά στα μάτια του ζωντανού κοινού και ρουφάει την ψυχή του από το σώμα του.

Όπως επιβεβαίωσε η Grimes σε συνέντευξή της στον Zane Lowe στο Apple Music, ο τίτλος του τραγουδιού είναι μια αναφορά στο manga «Death Note», στο οποίο οι άνθρωποι με «μάτια Shinigami» μπορούν να δουν τα ονόματα και τις ζωές των ανθρώπων.

«Λοιπόν, στην πραγματικότητα, δεν είμαι σίγουρη τι πρέπει να πω ή να μην πω για αυτό το τραγούδι. Πάντα λέω πολλές βλακείες και μπλέκω σε μπελάδες, αλλά τέλος πάντων. Αυτό είναι ένα τραγούδι που επέλεξαν τα στελέχη της δισκογραφικής εταιρείας. Λατρεύω το τραγούδι, αλλά είναι σαν να λένε όλοι, ποιο είναι το βαθύτερο νόημα; Ο (συνεργάτης της και παραγωγός) Illangelo πραγματικά μόλις είχε παρακολουθήσει το “Death Note” και του άρεσε πολύ», είπε.

«Βασικά, έγραψα όλο αυτό το υλικό με τη διαστημική όπερα και αυτό είναι το μόνο τραγούδι που δεν είχε αυτή τη μεγάλη πλοκή. Αυτό είναι ένα τραγούδι που επέλεξε η εταιρεία. Συγγνώμη. Απλά υπονομεύω τη στρατηγική μάρκετινγκ», εξήγησε.

Grimes - Player Of Games (Official Video)

Η Grimes πρόσθεσε ότι το «Book 1» έχει επεκταθεί σε διπλό άλμπουμ.

«Δημιούργησα ένα σωρό υλικό και απλά θέλω να κάνω περισσότερα πράγματα. Απλά υπάρχουν περισσότερες ιδέες σε επίπεδο ήχων και ιδεών που νομίζω ότι πρέπει να ολοκληρωθούν για να βγάλουν όλα περισσότερο νόημα. Και έχουμε κατά κάποιο τρόπο δύο εξώφυλλα άλμπουμ και φαίνεται σπατάλη να αφήσουμε το ένα από αυτά», περιέγραψε.

Στη συνέχεια, η Grimes αναφέρθηκε στα σχέδιά της να σταματήσει να συνεργάζεται με μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες.

«Ο λόγος που (υπέγραψα σε μεγάλη εταιρεία) είναι επειδή ήθελα περισσότερους πόρους για να κάνω εικαστική τέχνη. Αλλά, εκ των υστέρων πιστεύω ότι η βιομηχανία είναι πολύ κάπως αργή, τελικά για μένα για να μείνω στο σύστημα με αυτόν τον τρόπο. Θα γίνω σίγουρα εκατό τοις εκατό ανεξάρτητη μετά από αυτό το άλμπουμ και δεν θα υπογράψω ποτέ ξανά σε εταιρεία», ανέφερε.

Η Grimes μίλησε επίσης για το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από τη μουσική, για το οποίο έκανε την πρώτη νύξη σε ένα tweet στα τέλη του Δεκεμβρίου, όπου έγραφε: «Δεν εγκαταλείπω τη μουσική, αλλά σίγουρα θα αλλάξω τη βασική καθημερινή μου δουλειά μετά το “Book 1”».

«Ένας από τους λόγους για τους οποίους συνεχίζω να λέω ότι θέλω να αποσυρθώ από τη μουσική είναι ότι νιώθω ότι στη μουσική ο έλεγχος γίνεται πολύ έντονος», δήλωσε στον Zane Lowe.

«Ενώ αισθάνομαι ότι στο gaming ή στα κρυπτονομίσματα ή σε όλα αυτά τα άλλα πράγματα, υπάρχει ακριβώς αυτή η μεγάλη ελευθερία που κατά κάποιο τρόπο φαίνεται να αυξάνεται. Δεν ξέρω… Επειδή είναι νέες ιδέες, απλά υπάρχει λιγότερος νομικός στραγγαλισμός», είπε.

Η Grimes έδωσε μια πρόγευση από το «Shinigami Eyes» το καλοκαίρι, όταν παρουσίασε ένα απόσπασμα διάρκειας ενός λεπτού του τραγουδιού κατά τη διάρκεια ενός livestream στο Discord. Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε το άλμπουμ «Book 1» τον Δεκέμβριο κυκλοφορώντας το single «Player Of Games».

[ad_2]

Source link