Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Grimes δημιούργησε ένα «γυναικείο συγκρότημα τεχνητής νοημοσύνης»

Written by on 17 Νοεμβρίου 2021

[ad_1]

Το εικονικό συγκρότημα θα εκδηλώσει τους ατελείωτους χαρακτήρες που βρίσκονται στο μυαλό της Grimes.

Η Grimes δημιούργησε ένα «γυναικείο συγκρότημα τεχνητής νοημοσύνης» με την ονομασία NPC, το οποίο συστήνεται μέσω μιας συνεργασίας με τον DJ και παραγωγό Chris Lake σε ένα τραγούδι με τίτλο «A Drug From God».

Σύμφωνα με δελτίο τύπου, το εικονικό γκρουπ έχει άπειρα μέλη που «μπορούν να ψηφιστούν για αποχώρηση ή για είσοδο στο συγκρότημα, εκτός από τα βασικά μέλη, όπως το μωρό Warnymph».

Αυτό το νέο εγχείρημα θα χρησιμεύσει ως «ένα όχημα για τον πειραματισμό σε νέες τεχνολογίες, καθώς αυτές καθίστανται διαθέσιμες», όπως «αναπαραγωγικοί χαρακτήρες και μουσική, διαφορετικοί τύποι κινούμενων σχεδίων, τέχνη υποβοηθούμενη από τεχνητή νοημοσύνη, καθώς και πνευματική τεχνολογία».

Επίσης, θα επιτρέψει στην Grimes να «δημιουργεί ως άλλοι άνθρωποι, προκειμένου να μειώσει τον ψυχικό πόνο που προκαλεί το γεγονός ότι βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας».

Οι NPC πρόκειται να «ακονίσουν το νόημα» των άλμπουμ «Art Angels» και «Miss Anthropocene» της Grimes, «εκδηλώνοντας τελικά τους ατελείωτους χαρακτήρες που βρίσκονται στο μυαλό της Καναδής τραγουδίστριας».

«Οι NPC μπορούν να κάνουν όλα αυτά που οι άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν. Οι NPC θα είναι τελικά δυνατό να αναπαράγονται, να προσαρμόζονται και να μπορούν να ανταποκρίνονται στις μοναδικές επιθυμίες του κάθε ακροατή. Αποκεντρωμένη pop. Κατασκευασμένη, όχι γεννημένη».

Η Grimes είχε προϊδεάσει την ύπαρξη των NPC και την επικείμενη άφιξη του τραγουδιού – με τον αρχικό τίτλο «Love Is a Drug From God» – την περασμένη εβδομάδα, λέγοντας ότι οι φωτογραφίες του γκρουπ δεν ήταν ακόμα έτοιμες επειδή «έχουμε κολλήσει στη δημιουργία των προσώπων τους».

Φαίνεται ότι το project θα βασίζεται έντονα στα οπτικά στοιχεία, αλλά αυτή η πτυχή έχει καθυστερήσει, με την Grimes να γράφει στο Instagram νωρίτερα αυτή την εβδομάδα: «Εγώ και ο Chris Lake απλά χρειαζόμασταν να κυκλοφορήσουμε αυτό το τραγούδι, επειδή πηγαίνει τόσο καλά στα φεστιβάλ».

Τον Ιούνιο, η Grimes ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα ένα βίντεο στο οποίο ο Chris Lake παίζει ζωντανά τη συνεργασία τους κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας στην Αριζόνα και ρώτησε τους ακολούθους της της αν θα έπρεπε να κυκλοφορήσει την ηχογραφημένη έκδοση του «A Drug From God».

Τον Σεπτέμβριο, η Grimes ανέφερε ότι βρισκόταν κοντά στην ολοκλήρωση του επόμενου άλμπουμ της. «Μόλις τελειώνω ένα άλμπουμ και νομίζω ότι είναι μακράν η καλύτερη δουλειά που έχω κάνει ποτέ», δήλωσε για τον διάδοχο του «Miss Anthropocene» του 2020 κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στη «Vogue».



[ad_2]

Source link