Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Dua Lipa υποδέχεται την Billie Eilish και την Jennie των BLACKPINK στο podcast «At Your Service»

Written by on 29 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Συναρπαστικούς καλεσμένους υποδέχεται η Dua Lipa στα νέα επεισόδια του podcast «At Your Service».

Η Dua Lipa ανακοίνωσε την τρίτη σεζόν του επιτυχημένου podcast της «Dua Lipa: At Your Service» και την έναρξη της συνεργασίας της με το BBC Sounds.

Κατά τη διάρκεια της τρίτης σεζόν, η Dua Lipa θα συνομιλήσει με διεθνώς αναγνωρισμένους καλλιτέχνες, διανοούμενος και πολιτιστικά είδωλα.

Η νέα σεζόν «At Your Service» θα ξεκινήσει στις 30 Ιουνίου με καλεσμένη Amelia Dimoldenberg, τη χαρισματική οικοδέσποινα της viral διαδικτυακής σειράς «Chicken Shop Date».

Διαφήμιση

«Είχα το προνόμιο να μάθω από τόσα πολλά απίστευτα άτομα και να μοιραστώ τις αξιοσημείωτες ιστορίες τους κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων σεζόν του “At Your Service”», δηλώνει η Dua Lipa.

«Θα ακολουθήσουμε την ίδια προσέγγιση με την τρίτη σεζόν, ενώ παράλληλα θα εμβαθύνουμε σε συγκεκριμένα θέματα που είναι προσαρμοσμένα σε κάθε καλεσμένο», εξηγεί.

«Ανυπομονώ να ακούσετε όλοι σας τη συζήτησή μου με την Amelia για όλα όσα αφορούν τη μελέτη μίας ιδέας από τη σύλληψη μέχρι την εκτέλεση», πρόσθεσε για την πρεμιέρα της νέας σεζόν.

Ο Dylan Haskins, υπεύθυνος έκδοσης του BBC Sounds ανέφερε σχετικά με τη συνεργασία με την Dua Lipa:

«Το BBC ως ο μεγαλύτερος δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας στον κόσμο φιλοξενεί τώρα μία από τις μεγαλύτερες ποπ σταρ του κόσμου, καθώς η Dua Lipa βασίζεται στην απίστευτη γκάμα καλεσμένων από τους οποίους έχει ήδη πάρει συνέντευξη – από τη Megan Thee Stallion και την Greta Gerwig μέχρι τη Monica Lewinsky και τη Mo Farah – με μία ολοκαίνουργια σεζόν με εμβληματικούς καλεσμένους».

Dua Lipa - Grammy Awards 2021

Η τρίτη σεζόν του «At Your Service» προσκαλεί τους ακροατές να εξερευνήσουν το τεράστιο τοπίο των ανθρώπινων εμπειριών, γιορτάζοντας τη δύναμη στην ανταλλαγή ιστοριών και γνώσεων για τον κόσμο γύρω μας.

Μετά την πρεμιέρα της τρίτης σεζόν με την Amelia Dimoldenberg, η Dua Lipa θα υποδεχτεί μία εκπληκτική σειρά καλεσμένων, όπως η Jennie Kim των BLACKPINK, η διάσημη ειδικός σε θέματα σχέσεων Esther Perel, ο πρωταγωνιστής της σειράς «You» του Netflix και podcaster Penn Badgley, το drag icon Sasha Velour και η απαράμιλλη Billie Eilish.

Το podcast «Dua Lipa: At Your Service» συνοδεύει το ενημερωτικό δελτίο «Service95» της Dua Lipa, μία παγκόσμια πλατφόρμα για το στυλ, τον πολιτισμό και την κοινωνία, που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους αναγνώστες να κατανοήσουν τον κόσμο.

Το «At Your Service» ανακηρύχθηκε ως ένα από τα καλύτερα podcast του 2022 από το Spotify, το οποίο δήλωσε ότι η Dua Lipa είναι «απίστευτα μελετημένη» στις συνεντεύξεις με τους καλεσμένους της, προσθέτοντας ότι έχει «γνήσιο ενδιαφέρον για τους ανθρώπους, τα κοινωνικά κινήματα και τις τέχνες».

Μπορείτε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του «Service95» εδώ για να λαμβάνετε μία εβδομαδιαία συλλογή από λίστες, προτάσεις, ιστορίες, πληροφορίες και απόψεις που δεν θα δείτε ή θα διαβάσετε πουθενά αλλού.

Μπορείτε να ακούσετε όλα τα προηγούμενα επεισόδια του «Dua Lipa: At Your Service», καθώς και τα νέα επεισόδια κάθε Παρασκευή, στην αγαπημένη σας πλατφόρμα για podcasts.



[ad_2]

Source link