Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Dua Lipa συναντά την Angèle στο νέο single «Fever»

Written by on 31 Οκτωβρίου 2020

[ad_1]

Ένα ρυθμικό dance τραγούδι προτείνει η Dua Lipa.

Η Dua Lipa συναντά τη Βελγίδα τραγουδίστρια Angèle στο νέο single «Fever» και προσθέτει ένα μοναδικό τραγούδι στο αριστουργηματικό άλμπουμ της «Future Nostalgia».

Το «Fever» είναι το τραγούδι με το οποίο η 24χρονη Angèle συστήνεται στο αγγλόφωνο και κατ’ επέκταση στο διεθνές κοινό, αν και είναι ήδη επιτυχημένη σταρ στο γαλλόφωνο κόσμο.

Η Angèle γνώρισε τεράστια επιτυχία στα γαλλικά και τα βελγικά charts το 2018 με το single «Tout Oublier», καθώς με και το πρώτο προσωπικό άλμπουμ της, το «Brol» που κυκλοφόρησε την ίδια χρονιά και έγινε τέσσερις φορές πλατινένιο στη χώρα της.

Η συνεργασία της Dua Lipa και της Angèle θα αποκτήσει μάλιστα και το δικό της music video, με τα γυρίσματα να έχουν πραγματοποιηθεί πριν από λίγες ημέρες στο ανατολικό Λονδίνο.

Το «Fever» είναι ένα ρυθμικό dance τραγούδι, το οποίο διακατέχεται ωστόσο από μια πιο ήπια ενέργεια σε σύγκριση με το υπόλοιπο «Future Nostalgia».

Το εκπληκτικό άλμπουμ «Future Nostalgia» κυκλοφόρησε από τη Warner Records στα τέλη του Μαρτίου, όμως η Dua Lipa έδειξε στο κοινό ότι δεν εφησυχάζει δημιουργικά κυκλοφορώντας τον Αύγουστο το «Club Future Nostalgia», μία φανταστική συλλογή από remixes της νέας δισκογραφικής δουλειάς της.

Πιο πρόσφατα η Dua Lipa συνεργάστηκε με τον ταλαντούχο ράπερ DaBaby σε ένα ολοκαίνουργιο remix του τραγουδιού «Levitating».

[ad_2]

Source link