Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Dua Lipa στην Ακρόπολη – Οι φωτογραφίες της μπροστά στον Παρθενώνα

Written by on 9 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Η Dua Lipa έκανε μία τελευταία στάση στην Αθήνα πριν ολοκληρώσει τις διακοπές της στην Ελλάδα.

Συνεχίζοντας το μαγευτικό της ταξίδι στην Ελλάδα, η διάσημη pop star Dua Lipa τίμησε πρόσφατα με την παρουσία της την ιστορική πόλη της Αθήνας.

Αφού τη μάγεψε το εκπληκτικό νησί της Σίφνου, η Dua Lipa γνώρισε την αίγλη της αρχαίας Αθήνας και συνέχισε να ξετυλίγει το κουβάρι της ελληνικής Οδύσσειάς της με την επίσκεψή της στην εμβληματική Ακρόπολη και το επιβλητικό Ωδείο Ηρώδου του Αττικού.

Καμία επίσκεψη στην Αθήνα δεν θα ήταν ολοκληρωμένη χωρίς έναν φόρο τιμής στη μεγαλοπρεπή Ακρόπολη, ένα διαχρονικό σύμβολο της πλούσιας ιστορίας και του αρχιτεκτονικού μεγαλείου της Ελλάδας.

Διαφήμιση

Η Dua Lipa, σαγηνευμένη από τη γοητεία αυτού του Μνημείου Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, ανέβηκε στο λόφο για να βυθιστεί στα απομεινάρια της αρχαίας Αθήνας.

Η 27χρονη τραγουδίστρια της pop φωτογραφήθηκε με φόντο τον Παρθενώνα και θαύμασε τα περίτεχνα μαρμάρινα γλυπτά και τους κολοσσιαίους κίονες που αποτελούσαν μαρτυρίες για το ένδοξο παρελθόν της Αθήνας.

Dua Lipa

Η Dua Lipa δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στον λογαριασμό της στο Instagram στιγμιότυπα από την επίσκεψή της ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Από τον αγέρωχο Παρθενώνα και τις πανέμορφες Καρυάτιδες του Ερεχθείου μέχρι την απέραντη θέα της Αθήνας, με τον λαμπερό ήλιο να ρίχνει μία χρυσή λάμψη στα αρχαία μνημεία, η Dua Lipa μετέφερε τους δεκάδες εκατομμύρια ακολούθους της σε μία άλλη εποχή.

Αφού απόλαυσε τη δόξα της Ακρόπολης, η Dua Lipa, όπως και αμέτρητοι τουρίστες πριν από αυτήν, επισκέφθηκε από ψηλά το υπέροχο Ωδείο του Ηρώδου του Αττικού, αυτό το υπαίθριο αμφιθέατρο στους πρόποδες της Ακρόπολης που αποτελεί εδώ και αιώνες ένα ορόσημο της καλλιτεχνικής ιστορίας της αρχαίας Ελλάδας.

Από την ιστορική Ακρόπολη, εκεί όπου η ιστορία ψιθυρίζει στον άνεμο, μέχρι το μαγευτικό Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, εκείνο όπου η τέχνη ζωντανεύει, η Dua Lipa απέδειξε στους ακολούθους της από όλο τον κόσμο ότι η Αθήνα αιχμαλωτίζει τις καρδιές και τη φαντασία όλων όσων περιπλανώνται στους δρόμους της.

Η επίσκεψη της Dua Lipa στην Αθήνα είναι μία υπενθύμιση της διαρκούς γοητείας της πρωτεύουσας της Ελλάδας, που καλεί τους ταξιδιώτες από όλα τα μήκη και τα πλάτη τη Γης να ανακαλύψουν τους θησαυρούς που βρίσκονται μέσα στη διαχρονική αγκαλιά της.



[ad_2]

Source link