Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Doja Cat συμμετέχει στο soundtrack της ταινίας «Elvis» με το single «Vegas» – Hit Channel

Written by on 6 Μαΐου 2022

[ad_1]

Το τραγούδι της Doja Cat για την ταινία «Elvis».

Η Doja Cat κυκλοφορεί το νέο single «Vegas», το οποίο θα συμπεριληφθεί στο soundtrack της ταινίας «Elvis» για τη ζωή και την καριέρα του Elvis Presley, σε σκηνοθεσία του υποψήφιου για Όσκαρ Baz Luhrmann, με τον Austin Butler και τον Tom Hanks στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Το «Vegas» είναι μία αναφορά στο κλασικό τραγούδι «Hound Dog» (1956) του Elvis Presley και περιλαμβάνει samples από την πρωτότυπη εκτέλεση του τραγουδιού από την Big Mama Thornton (1952).

Η Doja Cat παρουσίασε για πρώτη φορά το «Vegas» κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο διάσημο μουσικό φεστιβάλ «Coachella» της Καλιφόρνια τον Απρίλιο και έλαβε εξαιρετικές κριτικές για την εμφάνισή της.

Στη σκηνή τη συνόδευσε η καταξιωμένη gospel καλλιτέχνιδα Shonka, η οποία υποδύεται την Big Mama Thornton στο «Elvis» και θα συμμετέχει στο soundtrack της ταινίας.

Το «Elvis» είναι μια επική ταινία του οραματιστή Baz Luhrmann που εξερευνά τη ζωή και τη μουσική του Elvis Presley (Austin Butler) μέσα από τον φακό της περίπλοκης σχέσης του με τον αινιγματικό μάνατζέρ του, τον «Συνταγματάρχη» Tom Parker (Tom Hanks).

Το soundtrack της ταινίας περιλαμβάνει τη δουλειά του Elvis Presley από τις δεκαετίες του ’50, του ’60 και του ’70 και εξυμνεί τις πολυποίκιλες μουσικές επιρροές του και τη διαρκή επίδρασή του στους δημοφιλείς καλλιτέχνες του σήμερα.

Η ταινία «Elvis» εμβαθύνει στην πολύπλοκη δυναμική μεταξύ του Elvis Presley και του «Συνταγματάρχη» Tom Parker κατά τη διάρκεια ενός διαστήματος μεγαλύτερου των είκοσι ετών, από τις πρώτες μέρες του Presley μέχρι την ανεπανάληπτη επιτυχία του, με φόντο ένα μεταβαλλόμενο πολιτιστικό τοπίο και την απώλεια της αθωότητας στην Αμερική

Στο επίκεντρο αυτής της διαδρομής βρίσκεται ένας από τους σημαντικούς και επιδραστικούς ανθρώπους στη ζωή του Elvis, η Priscilla Presley (Olivia DeJonge).

Στο πλευρό των Butler και Hanks πρωταγωνιστούν επίσης η βραβευμένη ηθοποιός Helen Thomson («Top of the Lake: China Girl», «Rake») που υποδύεται τη μητέρα του Elvis, Gladys, ο Richard Roxburgh («Moulin Rouge!», «Breath», «Survivor’s Pass») στον ρόλο του πατέρα του Elvis, Vernon, και η  Olivia DeJonge («The Visit», «Stray Dolls») στον ρόλο της Priscilla.

Η ταινία «Elvis» θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Ιούνιο.

[ad_2]

Source link