Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Demi Lovato γυρίζει σελίδα με το νέο single «Skin Of My Teeth» – Hit Channel

Written by on 10 Ιουνίου 2022

[ad_1]

Το πρώτο single από το νέο άλμπουμ της Demi Lovato με τίτλο «HOLY FVCK».

Η Demi Lovato γυρίζει σελίδα στην καριέρα της με την κυκλοφορία του νέου single «Skin Of My Teeth».

Πρόκειται για ένα τραγούδι με αυτοβιογραφικό χαρακτήρα και ειλικρινείς στίχους, που δίνει μια grunge πινελιά σε αυτό το νέο pop-punk κεφάλαιο της Demi Lovato.

«Έμεινα ζωντανή με το ζόρι / Επιβίωσα αλλά έγινε πιο δύσκολο να αναπνεύσω / Ρωτάω γιατί δεν το κάνει ευκολότερο / Να είσαι μαλακός μαζί μου / Να πάρει, θέλω να είμαι ελεύθερη / Αλλά δεν μπορώ γιατί είναι αρρώστια», τραγουδά με τη δυνατή φωνή της η Demi Lovato, αναφερόμενη στη μάχη της με τον εθισμό.

Η Demi Lovato έδωσε μάχη για τη ζωή της μετά από μία σχεδόν θανατηφόρα υπερβολική δόση τον Ιούλιο του 2018, για την οποία μίλησε εκτενώς στο ντοκιμαντέρ «Dancing With The Devil» του YouTube το 2021.

Το «Skin Of My Teeth» ζωντανεύει με ένα κινηματογραφικό music video, σε σκηνοθεσία του Nick Harwood.

Στο βίντεο, η Demi Lovato καταδιώκεται από έναν δαίμονα, ο οποίος αντιπροσωπεύει αρκετές από τις δυσκολίες που περιγράφει στο τραγούδι. Στο τέλος, βρίσκει μέσα της τη δύναμη να ξεπεράσει κάθε δυσκολία.

Χθες το βράδυ, η Demi Lovato εμφανίστηκε στο «The Tonight Show» του Jimmy Fallon για να μιλήσει για τη νέα μουσική της και να παρουσιάσει μια ηλεκτρισμένη ερμηνεία του «Skin Of My Teeth», την οποία μπορείτε να δείτε εδώ.

Το «Skin Of My Teeth» είναι το πρώτο single από το όγδοο άλμπουμ της Demi Lovato, με τίτλο «HOLY FVCK», που θα κυκλοφορήσει στις 19 Αυγούστου 2022.

Το άλμπουμ, το οποίο αποτελείται από 16 τραγούδια, είναι ένα ηχητικό ταξίδι που στηρίζεται στις rock και pop-punk ρίζες της Demi Lovato και πραγματοποιεί μια ειλικρινή αλλά και γλαφυρή αναδρομή στις εμπειρίες της ζωής της.

«Η διαδικασία δημιουργίας αυτού του άλμπουμ ήταν η πιο ικανοποιητική μέχρι τώρα και είμαι ευγνώμων στους θαυμαστές και στους συνεργάτες μου που είναι μαζί μου σε αυτό το ταξίδι. Ποτέ δεν ήμουν πιο σίγουρη για τον εαυτό μου και τη μουσική μου, και αυτό το άλμπουμ μιλάει από μόνο του», σχολίασε η Demi Lovato.

«Προς τους Lovatics μου που ροκάρουν μαζί μου από την αρχή και σε όσους τώρα με ακολουθούν για το ταξίδι, σας ευχαριστώ. Αυτός ο δίσκος είναι για εσάς», πρόσθεσε.



[ad_2]

Source link