Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Britney Spears «παίρνει μεθαμφεταμίνη» – Οι φόβοι του πρώην συζύγου της για τη ζωή της

Written by on 12 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Ο Kevin Federline ζει με τον φόβο για τη ζωή της Britney Spears – Ισχυρίζεται ότι η τραγουδίστρια κάνει χρήση κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης

Ο πρώην σύζυγος της Britney Spears και πατέρας των δύο παιδιών της φοβάται ότι η 41χρονη τραγουδίστρια κάνει χρήση σκληρών ναρκωτικών ουσιών.

Τα ξεσπάσματα της Britney Spears στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν προκαλέσει ανησυχίες στους θαυμαστές της και ο Kevin Federline παραδέχτηκε ότι ζει με τον φόβο για τη ζωή της τραγουδίστριας.

Στο ίδιο κλίμα, οι δύο γιοι της Britney Spears, Sean Preston και Jayden, επιθυμούν απεγνωσμένα η μητέρα τους να ζητήσει βοήθεια.

Διαφήμιση

Ο Kevin Federline ισχυρίστηκε μιλώντας στη σκηνοθέτρια Daphne Barak: «Φοβάμαι ότι παίρνει μεθαμφεταμίνη – προσεύχομαι να το δημοσιοποιήσει κάποιος και να ξυπνήσει. Είναι τρομακτικό. Είναι η μητέρα των αγοριών μου».

«Κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο, φοβάμαι ότι θα ακούσω δυσάρεστα νέα. Δεν θέλω τα αγόρια να ξυπνήσουν ένα πρωί και να ανακαλύψουν ότι η μητέρα τους έχει πάρει υπερβολική δόση», συνέχισε.

Η Daphne Barak πέρασε εννέα μήνες με τον Kevin Federline, τους γιους της Britney Spears, τους γονείς της και τον αδελφό της για ένα νέο ντοκιμαντέρ.

Όπως ανέφερε η σκηνοθέτρια στην εφημερίδα Mail on Sunday, ο Sean Preston και ο Jayden αρνούνται να συναντηθούν με τη μητέρα τους επειδή ισχυρίζονται ότι είδαν να παραδίδονται ναρκωτικά στο σπίτι της τραγουδίστριας.

«Το μόνο που θέλουμε είναι να μας ακούσει», τόνισε ο 17χρονος Sean Preston, ο πρωτότοκος γιος της Britney Spears.

Lynne - Britney Spears

Ο πατέρας της Britney, Jamie Spears, ανησυχεί επίσης ότι η κόρη του θα πεθάνει νέα όπως η Amy Winehouse, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2011 σε ηλικία 27 ετών.

«Ναι, ναι, ακριβώς… Η Britney μπορεί να πεθάνει όπως η Amy», είπε στην Daphne Barak.

Και ενώ ο Jamie Spears έχει επικριθεί έντονα από την Britney Spears για τον ρόλο του στην επιβολή και την επίβλεψη της κηδεμονίας που περιόριζε τη ζωή της για 13 χρόνια, μέχρι τη λήξη της τον Νοέμβριο του 2021, επέμεινε ότι το μόνο που έκανε ήταν να φροντίζει για το συμφέρον της κόρης του.

«Συγκρίνετε πώς ήταν η κατάστασή της τότε και πώς είναι τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα φέτος, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο στενός κύκλος της Britney Spears σχεδίαζαν να πραγματοποιήσει παρέμβαση λόγω ανησυχιών για την υγεία της τραγουδίστριας.

Την παρέμβαση φέρεται να οργάνωσε η Jodi Montgomery, η οποία ήταν υπεύθυνη της κηδεμονίας της Britney Spears και είχε παραμείνει στην ομάδα της μετά από αίτημα της ίδιας.

Διαφήμιση

Britney Spears - Sam Asghari

Ενώ η Britney Spears υποστήριξε μέσω Instagram ότι δεν υπήρχε τέτοιο σχέδιο, η Daphne Barak αποκάλυψε ότι η παρέμβαση ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή.

«Η Jodi είχε πει στον Kevin να προετοιμάσει τα αγόρια του για αυτό που επρόκειτο να συμβεί. Έκανε γυρίσματα μαζί μου όταν ήρθε η στιγμή», θυμήθηκε.

«Τον έβλεπα να είναι αγχωμένος, κολλημένος στο τηλέφωνό του καθώς περίμενε ένα μήνυμα από την Jodi που θα του έλεγε ότι η παρέμβαση ήταν σε εξέλιξη. Αλλά δεν ήρθε ποτέ κανένα μήνυμα – μόνο ένα μήνυμα που έλεγε ότι η Jodi είχε αποσυρθεί», περιέγραψε.

«Όταν οι φήμες εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο, η Britney διέψευσε την ιστορία στο Instagram – ισχυριζόμενη ότι δεν υπήρχε τέτοιο σχέδιο. Αλλά εγώ ήμουν εκεί. Στην πραγματικότητα, είχε ειδοποιηθεί και το σχέδιο κατέρρευσε», πρόσθεσε.

Η σκηνοθέτρια υποστήριξε ότι ένας ανήσυχος συγγενής της τραγουδίστριας της είπε: «Αυτή ήταν η τελευταία ευκαιρία να τη σώσουμε».

Ενώ ο Preston και ο Jayden είχαν «ωραίες συζητήσεις» στο τηλέφωνο με τη μητέρα τους, δεν είναι «έτοιμοι» να την επισκεφθούν.

Οι δυο γιοι της Britney Spears επικάλεστηκαν την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της μητέρας τους και θυμήθηκαν την επιμονή της να συνεχίσει να τους κάνει μπάνιο όταν ήταν 11 και 12 ετών και ότι μία φορά στεκόταν κοντά στην πόρτα του υπνοδωματίου του Jayden κρατώντας ένα μαχαίρι.

Η Daphne Barak σημείωσε: «Τα αγόρια κάνουν ό,τι μπορούν για να επικεντρωθούν στο μέλλον τους. Είναι σαφές ότι αισθάνονται αδύναμοι να παρέμβουν στη ζωή της μητέρας τους. Η μόνη τους δύναμη είναι να μείνουν μακριά, ελπίζοντας ότι μία ημέρα θα καταλάβει τους λόγους τους και θα μπορέσουν να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους».

[ad_2]

Source link