Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Britney Spears κυκλοφορεί την αυτοβιογραφία της «The Woman In Me»

Written by on 11 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Η αυτοβιογραφία της Britney Spears αναδεικνύει τη «διαρκή δύναμη της μουσικής και της αγάπης».

Η Britney Spears είναι έτοιμη να πει επιτέλους την ιστορία της.

Την Τρίτη 11 Ιουλίου ο εκδοτικός οίκος Gallery Books της Simon & Schuster ανακοίνωσε ότι η πολυαναμενόμενη αυτοβιογραφία της τραγουδίστριας της pop, με τίτλο «The Woman In Me», θα κυκλοφορήσει στις 24 Οκτωβρίου.

Το People μετέδωσε πρώτο την είδηση για την κυκλοφορία του βιβλίου το οποίο χαρακτηρίζεται ως μία «γενναία και εκπληκτικά συγκινητική ιστορία για την ελευθερία, τη φήμη, τη μητρότητα, την επιβίωση, την πίστη και την ελπίδα».

Διαφήμιση

«Η συγκλονιστική κατάθεση της Britney στο ανοιχτό δικαστήριο συγκλόνισε τον κόσμο, άλλαξε τους νόμους και έδειξε τη δύναμη και τη γενναιότητά της που αποτελούν πηγή έμπνευσης», δήλωσε η Jennifer Bergstrom, ανώτερη αντιπρόεδρος και εκδότρια της Gallery Books.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι τα απομνημονεύματά της θα έχουν παρόμοιο αντίκτυπο – και θα αποτελέσουν το εκδοτικό γεγονός της χρονιάς. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο υπερήφανοι που τη βοηθάμε να μοιραστεί επιτέλους την ιστορία της», πρόσθεσε.

Στη σύνοψη του βιβλίου που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Gallery προαναγγέλλεται ένα βιβλίο που θα ανοίξει την πόρτα στον εσωτερικό κόσμο της Britney Spears.

Ενώ η ιδιωτική ζωή της της Britney Spears βρίσκεται εδώ και καιρό στο επίκεντρο των σκανδαλοθηρικών εφημερίδων, τα αληθινά συναισθήματα και οι σκέψεις της έχουν βγει προς τα έξω μόνο σποραδικά μέσα από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τη λύση της περιοριστικής κηδεμονίας της, που διήρκεσε 13 χρόνια, τον Νοέμβριο του 2021.

Britney Spears

«Τον Ιούνιο του 2021, όλος ο κόσμος άκουγε την Britney Spears να μιλάει στο ανοιχτό δικαστήριο», αναφέρεται για τη συγκλονιστική κατάθεση της τραγουδίστριας κατά τη διάρκεια της δίκης για την άρση της κηδεμονίας που έδινε στον πατέρα της και στη νομική ομάδα της τον πλήρη έλεγχο της ιδιωτικής και επαγγελματικής ζωής της.

«Ο αντίκτυπος που είχε το γεγονός ότι μοιράστηκε τη φωνή της -την αλήθεια της- ήταν αναμφισβήτητος και άλλαξε την πορεία της ζωής της και τη ζωή αμέτρητων άλλων. Το “The Woman In Me” αποκαλύπτει για πρώτη φορά την απίστευτη διαδρομή της – και τη δύναμη στον πυρήνα μίας από τις σπουδαιότερες performers στην ιστορία της pop μουσικής», σημειώνεται.

Το «The Woman In Me» περιγράφεται ως ένα «πρωτοποριακό βιβλίο» με «αξιοσημείωτη ειλικρίνεια και χιούμορ», το οποίο «αναδεικνύει τη διαρκή δύναμη της μουσικής και της αγάπης – και τη σημασία του να λέει μία γυναίκα τη δική της ιστορία, με τους δικούς της όρους, επιτέλους».

Η Britney Spears προανήγγειλε την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων της τον περασμένο Απρίλιο με μία μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram.

«Λοιπόν, γράφω ένα βιβλίο αυτή τη στιγμή και καθώς είναι πραγματικά θεραπευτικό, είναι επίσης δύσκολο να φέρω στην επιφάνεια γεγονότα του παρελθόντος από τη ζωή μου για τα οποία δεν ήμουν ποτέ σε θέση να μιλήσω ανοιχτά!», αποκάλυψε,

«Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι ακούγομαι παιδαριώδης αλλά ήμουν εξαιρετικά νέα όταν συνέβησαν αυτά και το γεγονός ότι ασχολούμαι με αυτά τώρα, είμαι σίγουρη ότι φαίνεται άσχετο στους περισσότερους και το γνωρίζω απόλυτα αυτό», πρόσθεσε.

Τον Μάρτιο του 2022, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η Britney Spears είχε υπογράψει μία συμφωνία – ρεκόρ ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων με τη Simon & Schuster για την έκδοση της αποκαλυπτικής αυτοβιογραφίας της.

Διαφήμιση



[ad_2]

Source link