Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Britney Spears έχει «πληθώρα ακυκλοφόρητης μουσικής»

Written by on 26 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Ο will.i.am χαρακτήρισε «εργοστάσιο ιδεών» την Britney Spears.

Σύμφωνα με τον will.i.am, η Britney Spears έχει στη διάθεσή της πληθώρα ακυκλοφόρητων τραγουδιών.

Μιλώντας στο TMZ Live για το νέο τραγούδι «Mind Your Business» που κυκλοφόρησε μαζί με την Britney Spears, ο will.i.am εξήγησε γιατί υπάρχει βάσιμος λόγος να περιμένουν οι θαυμαστές περισσότερη μουσική από την Britney Spears.

«Μπορώ να σας πω από αυτή την εμπειρία της ολοκλήρωσης του “Mind Your Business”, ότι μου έστειλε κάποιες ιδέες, λέγοντας: “Έι, βάλε αυτό σε αυτό”. Και τότε είπα: “Yo, Britney, αυτή η ιδέα που μου έδωσε μόλις τώρα είναι στην πραγματικότητα ένα νέο τραγούδι. Αυτό είναι τελείως τρελό”», θυμήθηκε.

Διαφήμιση

Ο will.i.am υποστήριξε επίσης ότι η Britney Spears έχει ένα «εργοστάσιο ιδεών» στο κεφάλι της.

«Μπορώ μόνο να φανταστώ ότι η Britney έχει στη διάθεσή της μία πληθώρα τραγουδιών που έχει κάνει με διαφορετικούς παραγωγούς. Είμαι αρκετά σίγουρος ότι μαζί με τον Pharrell πιθανόν να έχουν πράγματα που δεν έχουν κυκλοφορήσει», ανέφερε.

«Πρέπει να έχει. Κανένας καλλιτέχνης που είναι τόσο παραγωγικός, που είναι εργοστάσιο ιδεών, δεν έχει πληθώρα τραγουδιών», σημείωσε.

will.i.am

Ο frontman των Black Eyed Peas πρόσθεσε ότι η Britney Spears εξακολουθεί να ενδιαφέρεται πολύ για τη μουσική και είναι σίγουρος ότι όποτε αποφασίσει να ηχογραφήσει νέο υλικό θα είναι «καταπληκτικό».

«Τη στιγμή που μπαίνει στο στούντιο και εστιάζει σε ένα τραγούδι, ξέρεις ότι θα είναι συγκλονιστικό, γιατί δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν περάσει ό,τι έχει περάσει εκείνη και μπορούν να βοηθήσουν ανθρώπους που βρίσκονται σε παρόμοιες καταστάσεις», είπε.

«Ίσως θελήσει να ψάξει στο παρελθόν ή ίσως, απλά ίσως θελήσει να κάνει μία νέα αρχή, αλλά ό,τι και να είναι, θα είναι καταπληκτικό. Το ξέρω», συνέχισε.

Αν και ο will.i.am δεν αποκάλυψε αν οι θαυμαστές μπορούν να περιμένουν περισσότερες συνεργασίες από εκείνον και την Britney Spears – καθώς το «Mind Your Business» είναι συνολικά το τέταρτο τραγούδι που κυκλοφορούν μαζί, μοιράστηκε τον λόγο για τον οποίο αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν το τραγούδι.

«Ζούμε σε μία εποχή δεν έχει παραβιαστεί μόνο η ιδιωτική ζωή των διάσημων, αλλά έχει παραβιαστεί η ιδιωτική ζωή όλων, εξ ου και οι στίχοι», εξήγησε ο μουσικός, σημειώνοντας ότι το τραγούδι δεν αφορά μόνο τις πολυετείς περιπέτειες της Britney Spears με τους παπαράτσι και την παραβίαση της ιδιωτικής ζωής της.

«Όπως κάθε άτομο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δεν έχει διαβάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις που βάζουν στα cookies, έτσι και εσένα σου παραβιάζουν την ιδιωτική ζωή σου και αυτό δεν θα έπρεπε να συμβαίνει», τόνισε ο will.i.am.

[ad_2]

Source link