Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Britney Spears «έκανε πολλή ψυχοθεραπεία» για να ολοκληρώσει την αυτοβιογραφία της

Written by on 12 Ιουλίου 2023

[ad_1]

«Δούλεψα πολύ σκληρά για αυτό το βιβλίο».

Η Britney Spears εξομολογήθηκε ότι έκανε «πολλή ψυχοθεραπεία» καθώς έγραφε την αυτοβιογραφία της.

Η 41χρονη τραγουδίστρια ανακοίνωσε την Τρίτη (11/07) ότι θα κυκλοφορήσει την πολυαναμενόμενη αυτοβιογραφία της, με τίτλο «The Woman In Me», στις 24 Οκτωβρίου. Αλλά δεν ήταν μόνο η ημερομηνία κυκλοφορίας του βιβλίου που τράβηξε την προσοχή.

Ήταν και η ειλικρινής αποκάλυψη της Britney Spears για τη δύσκολη διαδικασία της συγγραφής της αυτοβιογραφίας της.

Διαφήμιση

Η Britney Spears αναγνώρισε την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε για το βιβλίο, τονίζοντας την εκτεταμένη ψυχοθεραπεία που έκανε για να μπορέσει να μοιραστεί με όλους την ιστορία της.

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, η Britney Spears υπογράμμισε την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά της, δηλώνοντας: «Δούλεψα πολύ σκληρά για αυτό το βιβλίο, έκανα πολλή ψυχοθεραπεία για να το ετοιμάσει, οπότε καλύτερα να σας αρέσει. Και αν δεν σας αρέσει, δεν πειράζει».

Η ειλικρίνεια της Britney Spears προσθέτει ένα ακόμα επίπεδο ευαισθησίας στην επερχόμενη αυτοβιογραφία της και αποδεικνύει την αποφασιστικότητά της να μοιραστεί τον αληθινό εαυτό της με τους θαυμαστές της και τον κόσμο.

Το βιβλίο θα έχει αναμφίβολα μεγάλη απήχηση στους θαυμαστές που έχουν παρακολουθήσει την καριέρα της και τους προσωπικούς αγώνες της Britney Spears όλα αυτά τα χρόνια.

Britney Spears

Εκτός από την ανακοίνωση της αυτοβιογραφίας της, η Britney Spears αποκάλυψε παιχνιδιάρικα ότι πρόκειται να πραγματοποιήσει ένα ταξίδι στις Βερμούδες.

Η Britney Spears αποχαιρέτησε τους ακολούθους της υπό τους ήχους του κλασικού τραγουδιού «Kokomo» των Beach Boys, δείχνοντας τον ενθουσιασμό της για το ταξίδι.

«Φεύγω από εδώ, οπότε αντίο παιδιά, ελπίζω να σας αρέσει το βιβλίο», είπε.

Για να αυξήσει την προσμονή για την αυτοβιογραφία της, η Britney Spears έδωσε στη δημοσιότητα επίσης ένα teaser που συμπυκνώνει την ουσία του βιβλίου και υπόσχεται ότι η τραγουδίστρια θα μοιραστεί την ιστορία της ζωής και της καριέρας της με τους δικούς της όρους.

«Έρχεται, η ιστορία μου, με τους δικούς μου όρους, επιτέλους. Είστε έτοιμοι;», ανέφερε η pop star για το «The Woman In Me».

Η αυτοβιογραφία της Britney Spears θα κυκλοφορήσει από την Gallery Books του εκδοτικού οίκου Simon & Schuster.

Σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο, το «The Woman In Me» είναι μία «γενναία και εκπληκτικά συγκινητική ιστορία για την ελευθερία, τη φήμη, τη μητρότητα, την επιβίωση, την πίστη και την ελπίδα».

Διαφήμιση

Το βιβλίο θα καλύψει επίσης τον αγώνα της Britney Spears για τον τερματισμό της κηδεμονίας της, από την οποία απαλλάχθηκε τελικά μετά από 13 χρόνια, τον Νοέμβριο του 2021.

[ad_2]

Source link