Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Billie Eilish κυκλοφορεί το νέο single «Your Power»

Written by on 29 Απριλίου 2021

[ad_1]

Ακούστε το νέο τραγούδι της Billie Eilish.

Η Billie Eilish κυκλοφορεί το νέο single «Your Power» από το επερχόμενο άλμπουμ της «Happier Than Ever».

Αυτή η εβδομάδα ήταν ιδιαίτερα συναρπαστική για τους θαυμαστές της Billie Eilish. Η νεαρή pop star άνοιξε επίσημα το επόμενο κεφάλαιο στην καριέρα της και ανακοίνωσε ότι το δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ της με τίτλο «Happier Than Ever» θα κυκλοφορήσει από τις Darkroom και Interscope Records / Universal Music στις 30 Ιουλίου.

Επόμενος προπομπός του νέου άλμπουμ της Billie Eilish είναι το «Power», το οποίο διαδέχεται τα singles «My Future» και «Therefore I Am» που κυκλοφόρησαν το 2020.

Το «Power» είναι μια λιτή μπαλάντα με μελωδικά στοιχεία που έχει γράψει η Billie Eilish μαζί με τον αδερφό της και στενό συνεργάτη της FINNEAS, συνεχίζοντας την παράδοση του πολυβραβευμένου πρώτο προσωπικού άλμπουμ της «When We All Fall Asleep, Where Do We Go?».

Χωρίς να βάζει ποτέ στεγανά, η Billie Eilish ωριμάζει τον ήχο της και περνά στη μουσική της τη φάση της ενηλικίωσής της.

Το «Power» κυκλοφορεί μαζί με ένα αλληγορικό music video σε σκηνοθεσία της ίδιας της Billie Eilish, η οποία έχει σκηνοθετήσει και τα clips για τα δύο προηγούμενα singles του «Happier Than Ever», αναλαμβάνοντας τον πλήρη δημιουργικό έλεγχο σε αυτήν τη δουλειά.

Κατά τη διάρκεια του music video η 19χρονη τραγουδίστρια κάθεται κοντά στην κορυφή ενός βραχώδους όρους και τυλίγεται σφιχτά από έναν πύθωνα, μια εικόνα που παραπέμπει στην καταχρηστική δύναμη μέσα σε μία σχέση στην οποία αναφέρεται το τραγούδι.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link