Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Billie Eilish κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «What Was I Made For?» για την «Barbie»

Written by on 14 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Η συμμετοχή της Billie Eilish στο soundtrack της «Barbie».

Η Billie Eilish κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της «What Was I Made For?» για την πολυαναμενόμενη ταινία «Barbie» της Greta Gerwig με πρωταγωνιστές τη Margot Robbie και τον Ryan Gosling.

Το «What Was I Made For?» δημιουργήθηκε ειδικά για την «Barbie» από την Billie Eilish σε συνεργασία με τον αδελφό της Finneas, ο οποίος έκανε την παραγωγή του τραγουδιού στο home studio του στο Λος Άντζελες.

«Νομίζω ότι ξέχασα / Πώς να είμαι ευτυχισμένη / Κάτι που δεν είμαι / Αλλά κάτι που μπορώ να γίνω / Κάτι που περιμένω / Κάτι για το οποίο είμαι φτιαγμένη / Κάτι για το οποίο είμαι φτιαγμένη», τραγουδά η Billie Eilish.

Διαφήμιση

Το ενδόμυχο και σπαρακτικό τραγούδι αποτελεί το ηχητικό υπόβαθρο σε κομβικές σκηνές της ταινίας, ενώ τονίζει όμορφα και οδυνηρά το σημαντικό μήνυμα και το συναίσθημα της ταινίας.

Το music video για το «What Was I Made For?» σκηνοθέτησε η ίδια η Billie Eilish και γυρίστηκε σε μία λήψη. Η Billie Eilish ταξινομεί μια συλλογή από ρούχα της Barbie που βασίζονται στα δικά της ρούχα, όμως, τα στοιχεία της φύσης – η βροχή, ο άνεμος και οι σεισμοί – τη δυσκολεύουν κάθε στιγμή.

Η Billie Eilish δήλωσε για το τραγούδι και το music video: «Τον Ιανουάριο η Greta (Gerwig) έδειξε σε εμένα και τον Finneas κάποιες ημιτελείς σκηνές από την ταινία. Δεν είχαμε καμία ιδέα τι να περιμένουμε».

«Συγκινηθήκαμε τόσο πολύ που την επόμενη μέρα αρχίσαμε να γράφουμε και δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε και καταλήξαμε να γράψουμε σχεδόν ολόκληρο το τραγούδι εκείνο το βράδυ. Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, όλα αυτά φάνηκαν να συμβαίνουν σε μια στιγμή που πραγματικά το χρειαζόμουν. Είμαι τόσο ευγνώμων γι’ αυτό», συνέχισε.

«Αυτό το βίντεο με κάνει να κλαίω. Σημαίνει τόσα πολλά για εμένα και ελπίζω να σημαίνει πολλά για εσάς. Δεν έχω πολλά να πω εκτός από αυτό, νομίζω ότι θα μιλήσει από μόνο του. Απολαύστε το», πρόσθεσε.

Το «What Was I Made For?» της Billie Eilish θα συμπεριληφθεί επίσης στο «Barbie The Album», το λαμπερό και γεμάτο αστέρια soundtrack της ταινίας «Barbie». Η παραγωγή του soundtrack έγινε από τον Mark Ronson και τη σκηνοθέτρια και σεναριογράφο της «Barbie», Greta Gerwig.

Στο «Barbie The Album» συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά οι Ava Max, Charli XCX, Dominic Fike, Dua Lipa, Fifty Fifty, Gayle, Haim, Ice Spice, Kaliii, Karol G, Khalid, The Kid Laroi, Lizzo, Nicki Minaj, PinkPantheress, Tame Impala, αλλά και ο Sam Smith.

Μία ιδιαίτερη εμφάνιση κάνουν επίσης ο Slash των Guns N’ Roses και ο Wolfgang Van Halen στο τραγούδι «I’m Just Ken» που τραγουδά ο πρωταγωνιστής της ταινίας Ryan Gosling.

Το «Barbie The Album» θα κυκλοφορήσει Παρασκευή 21 Ιουλίου, ενώ η ταινία «Barbie» θα προβάλλεται στους ελληνικούς κινηματογράφους από την Πέμπτη 20 Ιουλίου.

[ad_2]

Source link