Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Billie Eilish θα χρησιμοποιήσει ηλιακή ενέργεια για την εμφάνισή της στο Lollapalooza

Written by on 31 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Για τις ανάγκες της εμφάνισης της Billie Eilish θα στηθεί ένα προσωρινό ηλιακό πάρκο.

Η εμφάνιση της Billie Eilish στο Lollapalooza του Σικάγο στις 3 Αυγούστου θα βασιστεί εν μέρει στην ηλιακή ενέργεια και σε έξυπνα συστήματα μπαταριών με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Το συγκεκριμένο εγχείρημα βιωσιμότητας, μία από τις πολλές προσπάθειες της νεαρής τραγουδίστριας για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής, πραγματοποιείται σε συνεργασία με την περιβαλλοντική μη κερδοσκοπική οργάνωση Reverb.

Για τις ανάγκες της εμφάνισης της Billie Eilish στο Lollapalooza, θα στηθεί ένα προσωρινό «ηλιακό πάρκο» που θα διαθέσει και θα διαχειριστεί η Overdrive Energy Solutions.

Διαφήμιση

Αυτή είναι μία μόνο από τις πολλές φιλόδοξες πρωτοβουλίες του Music Decarbonisation Project, μία οργάνωση που η Billie Eilish βοήθησε να ιδρυθεί και να χρηματοδοτηθεί.

Η οικολογική εμφάνιση της Billie Eilish στο Lollapalooza συμπίπτει επίσης με την εκστρατεία της Reverb για την προώθηση των λύσεων για το κλίμα, ώστε να εξαλειφθούν άμεσα οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα που προκαλούνται από τη μουσική βιομηχανία.

«Αυτή η τολμηρή και επαναστατική κίνηση θα αποτελέσει ένα ισχυρό παράδειγμα μίας αναδυόμενης λύσης καθαρής ενέργειας που μπορεί να συμβάλει στην ταχεία μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα από τη ζωντανή μουσική», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Billie Eilish

«Ο στόχος μας στο Lollapalooza είναι να αποδείξουμε περαιτέρω την ικανότητα της τεχνολογίας καθαρής ενέργειας να παρέχει ενέργεια σε μεγάλες σκηνές και να οδηγήσουμε τη μουσική βιομηχανία προς ένα μέλλον που θα εξαρτάται λιγότερο από τις ιδιαίτερα ρυπογόνες γεννήτριες ντίζελ», σημειώνεται.

Η Billie Eilish είχε ενώσει ξανά τις δυνάμεις της με τη Reverb στην παγκόσμια περιοδεία της «Happier Than Ever» το 2022, στο πλαίσιο της οποίας στήθηκαν οικολογικά χωριά σε κάθε συναυλία της.

Η Reverb έχει επίσης συνεργαστεί σε περιοδείες με τους Maroon 5 και τον Harry Styles, δημιουργώντας χώρους όπου οι θαυμαστές μπορούσαν να γεμίσουν δωρεάν τα επαναχρησιμοποιήσιμα μπουκάλια νερού, να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους και να μάθουν για πολυάριθμες περιβαλλοντικές μη κερδοσκοπικές οργανώσεις.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που το Music Decarbonisation Project της Billie Eilish θα συνεργαστεί με το Lollapalooza για τη μείωση της ρύπανσης από τα αέρια του θερμοκηπίου που εκπέμπονται από τη ζωντανή μουσική, ενθαρρύνοντας περαιτέρω την απομάκρυνση από τη χρήση ορυκτών καυσίμων.

«Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι αυτό θα αποτελέσει σημείο καμπής για τη μουσική βιομηχανία», τόνισε σε δήλωσή του ο Adam Gardner της Reverb.

«Υπάρχουν πραγματικές λύσεις για το κλίμα διαθέσιμες εδώ και τώρα. Παρουσιάζοντας αυτή την τεχνολογία με έναν από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του κόσμου σε μία από τις πιο γνωστές φεστιβαλικές σκηνές, επιταχύνουμε την απαραίτητη μετάβαση σε ένα μέλλον χωρίς άνθρακα, για τη μουσική και όχι μόνο», πρόσθεσε.

[ad_2]

Source link