Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Billie Eilish δεν θέλει να αγαπήσετε τον ρόλο της στο «Swarm»

Written by on 16 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Η Billie Eilish υποδύεται στη νέα σειρά του Donald Glover μία συνεσταλμένη αλλά χειριστική αρχηγό αίρεσης.

Η Billie Eilish κατανοεί ότι ο χαρακτήρας που υποδύεται στη σειρά «Swarm» είναι γλυκός και φιλόξενος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τον συμπαθήσετε.

Σε μια νέα συνέντευξη που παραχώρησε στο Variety, η 21χρονη pop star ανέλυσε την εξαιρετική ερμηνεία της στη νέα σειρά του Donald Glover για το Prime Video.

Το «Swarm», το οποίο έκανε πρεμιέρα τον Μάρτιο, ακολουθεί μία νεαρή κοπέλα που ονομάζεται Dre (Dominique Fishback) καθώς δολοφονεί ανθρώπους στο όνομα της άγνωστης αγαπημένης της καλλιτέχνιδας Ni’Jah (Nirine Brown), χωρίς η ίδια να το γνωρίζει.

Διαφήμιση

Η Billie Eilish υποδύθηκε μία συνεσταλμένη και χειριστική αρχηγό αίρεσης, ονόματι Eva, που παγιδεύει την Dre με το πρόσχημα της «γυναικείας ενδυνάμωσης».

«Κάποιοι από τους θαυμαστές έχουν πει πόσο αγαπούν την Eva και πιστεύουν ότι είναι πολύ παρηγορητική», δήλωσε η Billie Eilish.

«Παιδιά, όχι! Είναι μία βιτρίνα! Θέλει το χειρότερο από τα χειρότερα! Και αυτό συμβαίνει όταν οι άνθρωποι σε φέρνουν μέσα και σε κάνουν να νιώθεις άνετα και ασφαλής και μετά το εκμεταλλεύονται στο έπακρο», εξήγησε.

Η Billie Eilish αναφέρθηκε επίσης σε μια σκηνή όπου η Eva ξεγελάει την Dre ώστε να αποκαλύψει τα εγκλήματά της, πριν έρθουν στα χέρια. Τελικά, ο διαπληκτισμός τους ολοκληρώνεται με την Eilish να δίνει ένα φιλί στη Fishback.

«Είναι τόσο μπερδεμένο και κλασικό», σχολίασε η Billie Eilish, σημειώνοντας ότι η σκηνοθετική ομάδα του «Swarm» ήθελε μία «περίεργη, αποπλανητική, σεξουαλική-αλλά-και-όχι δυναμική εξουσίας» μεταξύ των δύο χαρακτήρων.

Billie EIlish - Swarm

«Αυτή η χίπισσα, η λευκή σκύλα, προσπαθεί να τρελάνει αυτό το μαύρο κορίτσι και μετά απλώνει το χέρι της και πιάνει μία από τις γαμημένες πλεξούδες της», πρόσθεσε.

Η Billie Eilish εξομολογήθηκε επίσης ότι ήθελε να δοκιμάσει τις ικανότητές της στην υποκριτική πολύ πριν από τη συμμετοχή της «Swarm», καθώς και οι δύο γονείς της – η Maggie Baird και ο Patrick O’Connell – ήταν ηθοποιοί.

Ωστόσο, καταπίεζε την επιθυμία της επειδή πίστευε ότι ήταν «πολύ κακή», μέχρι που ο Donold Glover την προσέγγισε προσωπικά για τον ρόλο της Eva.

Το «Swarm» δίνει έμφαση στους τοξικούς θαυμαστές και η Billie Eilish γνωρίζει πολύ καλά αυτήν την εμπειρία ως μία pop star διεθνούς βεληνεκούς στην πραγματική ζωή της.

«Αυτό το πάθος των θαυμαστών είναι τόσο αληθινό, και είναι τόσο όμορφο, αλλά είναι επίσης πολύ τρομακτικό», τόνισε η τραγουδίστρια.

«Και νομίζω ότι η σειρά είναι μία μεταφορά για αυτή τη δύναμη – το πώς οι άνθρωποι πραγματικά ζουν στην παραληρητική φύση του: “Θα με δει και θα γίνουμε οι καλύτεροι φίλοι!”», συνέχισε.

Διαφήμιση

«Οι θαυμαστές είναι πραγματικά, τόσο πανίσχυροι, και νομίζω ότι ίσως δεν συνειδητοποιούν πόσο ισχυροί είναι», υποστήριξε η Billie Eilish.

[ad_2]

Source link