Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Beyoncé χάρισε VIP εισιτήρια για την περιοδεία της στο προσωπικό του ξενοδοχείου της

Written by on 3 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Η Beyoncé «θέλει πάντα να ευχαριστεί τους ανθρώπους που τη φροντίζουν».

Η Beyoncé μοίρασε VIP εισιτήρια για την παγκόσμια περιοδεία της «Renaissance World Tour» ως ένα «ευχαριστώ» στο προσωπικό του ξενοδοχείου της στο Λονδίνο.

Η 41χρονη τραγουδίστρια έκανε έκπληξη στον μπάτλερ, τον προσωπικό σεφ και τον θυρωρό της στο ξενοδοχείο Corinthia του Λονδίνου, στο οποίο είχε καταλύσει κατά τη διάρκεια των sold-out συναυλιών της στην πόλη, χαρίζοντάς τους πανάκριβα εισιτήρια για την πολυαναμενόμενη περιοδεία της.

Μία πηγή δήλωσε σχετικά στη στήλη «Bizarre» της εφημερίδας The Sun: «Η Beyoncé είναι πολύ γλυκιά και πολύ ευγενική με όλους γύρω της, γι’ αυτό και θέλει πάντα να ευχαριστεί τους ανθρώπους που τη φροντίζουν».

Διαφήμιση

«Έκαναν τα πάντα για να τη φροντίσουν όσο βρισκόταν στο Ηνωμένο Βασίλειο, οπότε τους έκανε δώρο μερικά από τα καλύτερα εισιτήρια που μπορείς να βρεις», αποκάλυψε.

«Ζήτησε τα emails του προσωπικού για να τους ευχαριστήσει προσωπικά», συμπλήρωσε η πηγή.

Η Beyoncé φροντίζει τον εαυτό της κατά τη διάρκεια της περιοδείας της.

Σύμφωνα με την πηγή, η τραγουδίστρια ζήτησε να έχει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της εμφιαλωμένο νερό και εξωτικά φρούτα. Επίσης, ζήτησε ειδικά προετοιμασμένα μακαρόνια με τυρί για χορτοφάγους, καθώς και σολομό.

Εν τω μεταξύ, η Beyoncé φέρεται να έχει προσλάβει μία ομάδα από 12 εκλεκτές ράφτρες για να την ακολουθούν κατά τη διάρκεια της περιοδείας της «Renaissance World Tour».

Η ομάδα είναι επιφορτισμένη με την επιδιόρθωση των εντυπωσιακών ρούχων που φοράει στη σκηνή, καθώς με τη φροντίδα των ρούχων που φορούν οι πολυάριθμες χορευτές που την πλαισιώνουν σε κάθε συναυλίες.

«Η Beyoncé έχει επιστρατεύσει τις καλύτερες ράφτρες του Λονδίνου. Για την γκαρνταρόμπα της απασχολούνται περισσότεροι άνθρωποι από όσους απασχολούνται σε μερικούς μεγάλους σχεδιαστές», δήλωσε πρόσφατα μία άλλη πηγή.

«Το κόστος ανέρχεται σε δεκάδες χιλιάδες, αλλά πιστεύει ότι αξίζει τον κόπο για το θέαμα της περιοδείας της, θέλει να ανανεώνει συνεχώς τα ρούχα της», ανέφερε.

«Άλλες σταρ δεν είναι τόσο ευχαριστημένες. Ένας μάνατζερ τραβούσε τα μαλλιά του προσπαθώντας να βρει κάποιον να φτιάξει ένα ζευγάρι επώνυμα παπούτσια και αναγκάστηκε να τρέξει ο ίδιος σε έναν τσαγκάρη με την ελπίδα να το φτιάξει, επειδή όλοι οι άλλοι είναι κλεισμένοι από την Bey», είπε η πηγή.

[ad_2]

Source link