Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Beyoncé και η Kelly Rowland συνεργάζονται για να χτίσουν σπίτια για τους άστεγους στο Χιούστον

Written by on 30 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Η Beyoncé και η Kelly Rowland συνεργάζονται με την τοπική αυτοδιοίκηση του Χιούστον για την ανέγερση μόνιμων κατοικιών για τους άστεγους.

Η Beyoncé και η Kelly Rowland προσφέρουν τη στήριξή τους στους άστεγους στη γενέτειρά τους, το Χιούστον του Τέξας.

Τα δύο μέλη των Destiny’s Child θα συνεργαστούν με την κομητεία Harris για την ανέγερση 31 μόνιμων κατοικιών για τους άστεγους του Χιούστον.

Η κομητεία θα χρησιμοποιήσει 7,2 εκατομμύρια δολάρια από κονδύλια του Αμερικανικού Σχεδίου Διάσωσης για την ανάπτυξη κατοικιών στο γυμναστήριο Bread of Life, σύμφωνα με την εφημερίδα Houston Chronicle.

Διαφήμιση

Εκτός από τις 31 κατοικίες, το πρόγραμμα μόνιμης στέγασης με τίτλο «Knowles-Rowland House» θα διαθέτει ειδικούς και θα προσφέρει υπηρεσίες υποστήριξης της ψυχικής, της σωματικής και της συμπεριφορικής υγείας, αλλά και υπηρεσίες μεταφορών.

Μία «ακόμη μεγαλύτερη ανακοίνωση» σχετικά με το πρόγραμμα στέγασης πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο, όταν θα κάνει στάση στο Χιούστον η παγκόσμια περιοδεία «Renaissance World Tour» της Beyoncé.

«Η κομητεία Harris και η πόλη του Χιούστον, από κοινού με τον συνασπισμό για τους άστεγους, μείωσαν τους άστεγους εν μέσω της πανδημίας κατά 20% και καταφέραμε να κρατήσουμε αυτή τη μείωση», δήλωσε η δικαστής Lina Hidalgo σε συνέντευξη τύπου.

«Μόλις κάναμε ξανά την καταμέτρηση των αστέγων, οπότε πρωτοβουλίες όπως αυτή σίγουρα θα την υποστηρίξω, ανεξάρτητα από το ποιος βρίσκεται πίσω από αυτήν, αλλά είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, νομίζω, επειδή υπάρχουν τα ονόματα της Beyoncé και της Kelly Rowland, οι οποίες, φυσικά, υποστηρίζουν την κοινότητα εδώ και πολύ καιρό», πρόσθεσε.

Beyoncé - Destiny's Child - Coachella 2018 - Show 2

Σύμφωνα με τον επίτροπο του πρώτου διαμερίσματος του Τέξας, Rodney Ellis, το πρόγραμμα αναμένεται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο και θα κοστίσει περίπου 8,4 εκατομμύρια δολάρια, ενώ τα πρόσθετα κονδύλια θα προέλθουν από εξωτερικές πηγές, συμπεριλαμβανομένου του Πανεπιστημίου Rice.

Ο τοπικός πάστορας και εκτελεστικός διευθυντής της οργάνωσης Bread of Life, Rudy Rasmus, επαίνεσε την Beyoncé και την Kelly Rowland για τη συνεργασία τους με την κομητεία στο πρόγραμμα στέγασης, καθώς και για τη συμβολή τους στο Χιούστον όλα αυτά τα χρόνια.

Η Beyoncé και η Kelly Rowland προσφέρουν με συνέπεια στη γενέτειρά τους από το 2002, όταν οι Destiny’s Child χρησιμοποίησαν χρήματα από το πρώτο τους hit single «No, No, No», για να χτίσουν ένα κέντρο νεολαίας στο Χιούστον.

«Αυτή θα είναι η πέμπτη ανέγερση κατοικιών στο κέντρο του πρώτου διαμερίσματος τα τελευταία 17 χρόνια και είμαστε πραγματικά ευγνώμονες που συνεχίζουμε να συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση της έλλειψης στέγης των αστέγων στην κομητεία μας», δήλωσε ο Rasmus.

Μετά τον τυφώνα Harvey που κατέστρεψε την πόλη το 2017, η Beyoncé επέστρεψε στο Χιούστον μαζί με τη Michelle Williams και τη μητέρα της Tina Knowles-Lawson για να μοιράσουν φαγητό στους πληγέντες.

Μια δεκαετία νωρίτερα, η Kelly Rowland συνεργάστηκε με την οικογένεια Knowles για να ιδρύσει το Survivor Foundation, ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που αποσκοπούσε στην παροχή μεταβατικής στέγασης στους πληγέντες από τον τυφώνα Katrina στο Χιούστον.

[ad_2]

Source link