Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Bebe Rexha μεταμορφώνεται σε βαμπίρ στο music video για το νέο single «Sacrifice»

Written by on 6 Μαρτίου 2021

[ad_1]

Με ένα τραγούδι διαφορετικό από τις προηγούμενες κυκλοφορίες της επανέρχεται η Bebe Rexha.

Η Bebe Rexha κυκλοφορεί το πρώτο τραγούδι της για το 2021.

Το «Sacrifice» είναι εθιστικό dance κομμάτι που είναι εμπνευσμένο από τη ζωή της τραγουδίστριας και τη συνεχή κίνηση στην οποία θέλει να βρίσκεται, χωρίς να επιβραδύνει την πορεία της.

Συγχρόνως το τραγούδι δίνει έμφαση στην προσοχή και τη φροντίδα που πρέπει να υπάρχουν σε μία σχέση για να καταφέρει να βάλει γερά θεμέλια και να δυναμώσει.

Το «Sacrifice» συνοδεύεται από ένα dark μουσικό βίντεο που σκηνοθέτησε Christian Breslauer και περιέχει αναφορές σε ταινίες με βαμπίρ της δεκαετίας του 1990 όπως το «Blade» (Σκοτεινή Δύναμη).

Για την πρεμιέρα του μουσικού βίντεο για το «Sacrifice» η Bebe Rexha συνεργάστηκε με τη σειρά «Released» του YouTube Originals.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, η 31χρονη Αμερικανίδα τραγούδησε προσωπικές επιτυχίες της όπως το «In The Name Of Love» και «Meant To Be» σε ύφος όπερας και μετέτρεψε σε τραγούδια διάφορα γραπτά μηνύματα.

Η Bebe Rexha ανέφερε επίσης ότι το «Sacrifice» θα είναι το μοναδικό dance τραγούδι στο δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, για το οποίο δεν είναι γνωστές ακόμη πολλές πληροφορίες. Ωστόσο επισήμανε ότι το νέο άλμπουμ της ασχολείται με την «ειλικρίνεια» και τις «ευαισθησίες», ενώ σκοπεύει να μιλήσει και για τις ανασφάλειές της.

Το «Sacrifice», το οποίο κυκλοφορεί από τη Warner Records, διαδέχεται για την Bebe Rexha τη συνεργασία της με την Doja Cat στο φλογερό single «Baby I’m Jealous»

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link