Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Antonella δίνει το σύνθημα με μία μεθυστική «Λέξη»

Written by on 23 Φεβρουαρίου 2022

[ad_1]

Νέο single και music video από την Antonella.

Η Antonella δίνει το σύνθημα με μία μεθυστική «Λέξη» και μας βάζει στον δικό της ρυθμό, μέσα από το νέο single της που κυκλοφορεί μαζί με music video.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια ανεβάζει το μουσικό θερμόμετρο με ένα up-tempo τραγούδι, με pop και reggaeton στοιχεία, σε μουσική, στίχους και παραγωγή Trilogy.

Το «Λέξη» κυκλοφορεί μετά τις επιτυχημένες συνεργασίες της Antonella με τους Fuji Ltf και DJ Sparky T. σε μία νέα έκδοση του «Κυρ Αστυνόμε» και με τον Bo στο «Poco Poco».

Το νέο single της Antonella μεταφέρεται στις οθόνες μας και με εικόνα, μέσα από ένα super hot music video, γεμάτο αισθησιασμό, θετικά vibes, χρώμα και χορό, που σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

Αυτή η «Λέξη» ακούγεται δυνατά και, σίγουρα, θα αγαπηθεί πολύ.

«Λέξη δεν θέλω λέξη, εγώ εδώ εσύ εκεί και η ζωή μας μισή… Έτσι, ποιος θα τ’ αντέξει, δυο σώματα μακριά και η καρδιά να πονά… Σε έχω τελειώσει, για σένα τώρα αρχίζει η πτώση… Σε έχω τελειώσει, για σένα τώρα αρχίζει η πτώση…», τραγουδά η Antonella και με μία «Λέξη» δίνει τίτλους τέλους σε έναν έρωτα με τον οποίο έχει χαθεί κάθε επαφή.

Το νέο single της Antonella με τίτλο «Λέξη» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

[ad_2]

Source link