Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Anitta κυκλοφορεί το εκρηκτικό single «Envolver»

Written by on 15 Νοεμβρίου 2021

[ad_1]

H Anitta αναμειγνύει reggaeton και urban ήχους.

Η Βραζιλιάνα pop star Anitta κυκλοφορεί το σαγηνευτικό single της «Envolver» για να εξαπλώσει περαιτέρω την παγκόσμια κυριαρχία της.

Το ισπανόφωνο «Envolver», το οποίο κυκλοφορία από τη Warner Records, είναι άλλο ένα hit single σε ένα εκτεταμένο ρεπερτόριο επιτυχιών όπως το «Me Gusta» με τον Πορτορικανό Myke Towers και την αστέρα της hip-hop Cardi B, την παγκόσμια επιτυχία «Girl From Rio» και το πιο πρόσφατο καυτό crossover hit «Faking Love» με τη συμμετοχή της Saweetie.

Στο νέο της single, η Anitta υφαίνει μια ιστορία για τις γυναικείες επιθυμίες με προκλητικούς και ερωτικούς στίχους που εστιάζουν στην πεποίθησή της ότι οι γυναίκες πρέπει να μην απολογούνται για τη σαγηνευτική φύση τους.

Οι εκρηκτικοί στίχοι της και η χαρισματική και δυναμική φωνή της Anitta συνδυάζονται με εμβληματικούς reggaeton και urban ήχους, δημιουργώντας ένα τραγούδι που θα σας κάνει να χορέψετε.

Το μουσικό βίντεο για το «Envolver» απεικονίζει τους κόσμους της πραγματικότητας και της φαντασίας στους οποίους αντανακλώνται οι επιθυμίες και τα συναισθήματα που περιγράφει η Anitta λεπτομερώς στο τραγούδι.

Από τη μία πλευρά, η Anitta εμφανίζεται σε αυτό που θεωρείται η «πραγματικότητά» της, όπου είναι μόνη της και σκέφτεται τον άντρα με τον οποίο είναι ερωτευμένη. Στο «φανταστικό» σενάριο η Βραζιλιάνα σούπερ σταρ χορεύει αισθησιακά με τον άνδρα — της σχέσης που μπορεί να έχει με τον πρωταγωνιστή της.

Το βίντεο διαχωρίζει περαιτέρω τους δύο κόσμους χρησιμοποιώντας διαφορετικές αποχρώσεις και χρώματα. Ενώ η παραγωγή του βίντεο έγινε από τον Harold Jimenez της 36 Grados, η Anitta ανέλαβε τα ηνία της σκηνοθεσίας.

Μετά την κυκλοφορία του «Envolver», η Anitta θα ανέβει στις 18 Νοεμβρίου στη σκηνή των Latin Grammy 2021 στο Λας Βέγκας για μια πολύ ξεχωριστή εμφάνιση.

[ad_2]

Source link