Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Anitta και ο Maluma φιλιούνται και παίζουν τους εραστές στο «El Que Espera» – Hit Channel

Written by on 12 Αυγούστου 2022

[ad_1]

Οι δύο αστέρες της latin μουσικής σε μία φλογερή συνεργασία.

Η Anitta και ο Maluma παρουσιάζουν την φλογερή συνεργασία τους με τίτλο «El Que Espera».

Το τραγούδι θα συμπεριληφθεί στην deluxe έκδοση του άλμπουμ «Versions Of Me» της Anitta, που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Η Anitta άρχισε να προετοιμάζει το κοινό για την deluxe έκδοση του «Versions Of Me» νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, προκαλώντας μεγάλο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό, καθώς αποκάλυψε ότι το άλμπουμ θα περιλαμβάνει δύο νέες συνεργασίες, μία με τη Missy Elliott σε ένα τραγούδι με τον τίτλο «Lobby» και μία με τον Maluma στο «El Que Espera».

Στο μουσικό βίντεο για το «El Que Espera» που σκηνοθέτησε ο Mike Ho για το single, οι δύο αστέρες της latin μουσικής υποδύονται τους πρωταγωνιστές σε μια ρομαντική ταινία και μεταφέρουν στην οθόνη την απαράμιλλη χημεία τους.

Ανάμεσα στα γυρίσματα, η Anitta και ο Maluma γελούν μετά από τα φλογερά φιλιά τους και τους καυγάδες τους στην κάμερα.

«Έτσι, έτσι, έτσι, γιατί όποιος περιμένει παίρνει αυτό που θέλει. Έτσι, έτσι, έτσι, γιατί συμφωνούμε ότι όλα μπορούν να συμβούν. Σήμερα για σένα, αργότερα για μένα. Ας πάμε εκεί, όσο είμαστε εδώ…», τραγουδούν στα ισπανικά.

Με το «El Que Espera» και το βίντεο του «Gata» που αποκαλύφθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, η Anitta τηρεί την υπόσχεσή της να δημοσιεύει ένα νέο μουσικό βίντεο κάθε εβδομάδα μέχρι την κυκλοφορία της deluxe έκδοσης του άλμπουμ «Versions Of Me».

Η Anitta και ο Maluma έχουν ενώσει ξανά τις δυνάμεις τους στο «Sim Ou Não» το 2016 και έχουν συναντηθεί επίσης με τον Wisin και τον Myke Towers στο remix του «Mi Niña».

Η deluxe έκδοση του άλμπουμ «Versions Of Me» έρχεται σε μια συναρπαστική στιγμή για την Anitta.

Μόλις κέρδισε την πρώτη της υποψηφιότητα στα MTV Video Music Awards, στην κατηγορία Best Latin με το «Envolver») και έγραψε ιστορία ως ο πρώτος Βραζιλιάνος καλλιτέχνης που είναι υποψήφιος για ένα σόλο project στην ιστορία των VMA.

Επίσης ανακοινώθηκε ότι η Anitta θα τραγουδήσει στην τελετή απονομής των MTV VMA 2022 στις 28 Αυγούστου.



[ad_2]

Source link