Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Adele αγόρασε το σπίτι του Sylvester Stallone και κράτησε το άγαλμα του Rocky

Written by on 20 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Η Adele δεν ήθελε να αγοράσει το ακίνητο χωρίς το άγαλμα του Rocky.

Η Adele όχι μόνο κράτησε το εμβληματικό άγαλμα του Rocky κοντά στην πισίνα της έπαυλης που αγόρασε πρόσφατα από τον Sylvester Stallone, αλλά αποδεικνύεται επίσης ότι το άγαλμα ήταν στην πραγματικότητα ένας λόγος που θα μπορούσαν να χαλάσουν τη συμφωνία για την απόκτηση του ακινήτου.

Ο Sylvester Stallone φιλοξενήθηκε στην ενότητα «My Monday Morning» του WSJ. Magazine και μίλησε για την πώληση του ακινήτου, το οποίο βρίσκεται στο Beverly Park στο Λος Άντζελες, σε ένα οικόπεδο 14,5 στρεμμάτων με μαγευτική θέα.

Όταν ρωτήθηκε για τον λόγο που δεν ήθελε να πάρει μαζί του όταν μετακόμισε το άγαλμα, το οποίο απεικονίζει τον εμβληματικό κινηματογραφικό χαρακτήρα του πυγμάχου Rocky Balboa, ο Sylvester Stallone αποκάλυψε: «Εγώ το ήθελα!. Αλλά η Adele δεν το δέχτηκε».

Διαφήμιση

«Αλλά είπε: “Δεν υπάρχει περίπτωση. Αυτό θα χαλάσει όλη τη συμφωνία”. Ήθελε το άγαλμα», θυμήθηκε ο Sylvester Stallone.

Η Adele φέρεται να αγόρασε το σπίτι πέρυσι έναντι 58 εκατομμυρίων δολαρίων – ποσό αρκετά χαμηλότερο από την αρχική τιμή των 110 εκατομμυρίων δολαρίων, την οποία ο Sylvester Stallone στη συνέχεια μείωσε στα 80 εκατομμύρια δολάρια πριν την πώληση του σπιτιού στη Βρετανίδα τραγουδίστρια.

Weekends With Adele - Las Vegas

Η Adele ανακαινίζει τώρα από άκρη σε άκρη την τεράστια έπαυλη.

Όπως φαινόταν στις φωτογραφίες της έπαυλης που δημοσιεύτηκαν νωρίτερα αυτόν τον μήνα, οι εργασίες κατασκευής έχουν ήδη ξεκινήσει, με την έπαυλη να έχει ουσιαστικά ξηλωθεί και να έχουν αφαιρεθεί τα πάντα.

Στην πραγματικότητα, η Adele έχει γκρεμίσει ολόκληρο τον δεύτερο όροφο της έπαυλης και έχει γκρεμίσει όλους τους τοίχους.

Ωστόσο, εν μέσω της αρχιτεκτονικής αναμόρφωσης και των κατασκευαστικών εργασιών, η Adele έχει διατηρήσει δύο αξιοσημείωτα γνωρίσματα του σπιτιού στο οποίο ζούσε προηγουμένως ο Sylvester Stallone: την εκπληκτική πισίνα και το τεράστιο άγαλμα του Rocky Balboa, το οποίο βρίσκεται δίπλα στην πισίνα, με θέα τα ειδυλλιακά νερά.

«Μου αρέσει αυτό που κάνει», είπε ο Sylvester Stallone στο περιοδικό για την ανακατασκευή που έχει σχεδιάσει η τραγουδίστρια. «Το κάνει πανέμορφο».

Από το ντεμπούτο της το 1976, η σειρά ταινιών «Rocky» έχει γίνει ένα πολιτιστικό φαινόμενο, ταυτισμένο με την αποφασιστικότητα και την αντοχή.

Με επικεφαλής τον χαρισματικό Sylvester Stallone, ο οποίος υποδύεται τον επίμονο πυγμάχο Rocky Balboa, οι ταινίες του «Rocky» έχουν εντυπωσιάσει πολλές γενιές θεατών, αφήνοντας ανεξίτηλο το σημάδι τους στη δημοφιλή κουλτούρα.

[ad_2]

Source link