Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Adele έχασε πάνω από 100.000 followers στο Instagram μετά από το αφιέρωμα στον Μήνα Υπερηφάνειας

Written by on 20 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Η σπαρταριστή απάντηση της Adele στις αντιδράσεις.

Η Adele δεν ανησυχεί καθόλου για το μποϊκοτάζ που δέχεται στον λογαριασμό της στο Instagram.

Αποδεικνύεται ότι τις τελευταίες ώρες, η Βρετανίδα τραγουδίστρια δέχεται ομοφοβικές επιθέσεις στο Instagram, όπου έχει ήδη χάσει περισσότερους από 100.000 followers, επειδή προχώρησε σε ένα φόρο τιμής στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.

Το Σάββατο 17 Ιουνίου, η Adele γιόρτασε τον Μήνα Υπερηφάνειας σε μία από τις συναυλίες των εμφανίσεών της στο The Colosseum at Caesars Palace του Λας Βέγκας

Διαφήμιση

Η Adele εμφανίστηκε στη σκηνή φορώντας στο μαύρο φόρεμά της μία ουρά στα χρώματα του ουράνιου τόξου, τα οποία αποτελούν και τα χρώματα της σημαίας Υπερηφάνειας.

Επιπλέον, στο κέντρο της σκηνής στο The Colosseum at Caesars Palace είχε στηθεί ένας μοντέρνος πολυέλαιος στα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Η 35χρονη τραγουδίστρια ανάρτησε στους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα διάφορες φωτογραφίες από το 18ο διήμερο των εμφανίσεών τους Λας Βέγκας. Στην τελευταία φωτογραφία της δημοσίευσής της, πρόσθεσε το μήνυμα «Happy Pride!», ενθαρρύνοντας τα μέλη της ΛΟΑΤΚΙΑ+ να είναι υπερήφανα γι’ αυτό που είναι.

Adele - One Night Only

Μετά τη βροχή κριτικής, η Adele δεν δίστασε να στηλιτεύσει όλους τους προκατειλημμένους ανθρώπους που σκορπούν μίσος στον λογαριασμό της Instagram, όπου διαθέτει πάνω από 53,5 εκατομμύρια followers.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε στις ιστορίες της ένα στιγμιότυπο του Robin Williams να στέλνει ένα φιλί από την ταινία «The Birdcage» (Φτερά και Πούπουλα) του 1996, στην οποία ο αείμνηστος ηθοποιός υποδυόταν τον γκέι ιδιοκτήτη ενός καμπαρέ.

Η Adele δεν κρύβει από την αρχή της καριέρα της τη στήριξής και την αγάπη της στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.

Στα μέσα του περασμένου Απριλίου, η τραγουδίστρια επέλεξε το ΛΟΑΤΚΙ+ νυχτερινό κέντρο «Twist» στο South Beach του Μαϊάμι για να απολαύσει μία βραδινή έξοδο.

Σε ένα βίντεο που μοιράστηκαν οι θαυμαστές της στα κοινωνικά δίκτυα, η Adele εμφανιζόταν ενθουσιασμένη ενώ τραγουδούσε το τραγούδι «Teenage Dream» (2010) της Katy Perry.

Άλλα βίντεο έδειχναν επίσης της Adele να διασκεδάζει υπό τους ήχους της επιτυχίας «Titanium» (2014) του David Guetta και της Sia και να μιλά με φίλους στον VIP χώρο του νυχτερινού κέντρου.



[ad_2]

Source link