Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η συνεργασία με την Carrie Fisher στην τελευταία ταινία της πριν τον θάνατό της

Written by on 26 Ιουλίου 2023

[ad_1]

«Θα θυμάμαι αυτή την εμπειρία για πάντα».

Περισσότερα από έξι χρόνια μετά τον θάνατο της Carrie Fisher το 2016, τον Ιούνιο κυκλοφόρησε τελικά η τελευταία ταινία της, «Wonderwell», στην οποία πρωταγωνιστεί επίσης η Rita Ora.

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια, η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο άλμπουμ της «You & I», μίλησε στο People για τη συνεργασία της με τη Carrie Fisher στο «Wonderwell», για την οποία περιέγραψε ότι ήταν «μια καταπληκτική εμπειρία».

«Είμαι πραγματικά πολύ έκπληκτη και χαρούμενη που αυτή η ταινία παίρνει επιτέλους το φως που της αξίζει», δήλωσε η Rita Ora για την ταινία, που γυρίστηκε στην Τοσκάνη της Ιταλίας το 2016.

Διαφήμιση

«Είναι τρελό να λέω ότι συμμετείχα σε σκηνές με την Carrie Fisher. Είναι ένα είδωλο – ένας θρύλος», σημείωσε.

Το «Wonderwell» αφηγείται την ιστορία της 12χρονης Violet (Kiera Milward), η οποία ζει στην Ιταλία με τους γονείς της και την αδελφή της Savannah (Nell Tiger Free) και δέχεται μία πρόταση να συνεργαστεί με τη σχεδιάστρια μόδας Yana (Rita Ora) σε ένα εναλλακτικό μαγικό βασίλειο.

Στην πορεία, η Violet συναντά τη μάγισσα Hazel (Carrie Fisher), η οποία οδηγεί το νεαρό κορίτσι σε μία μυστηριώδη πύλη για να μάθει για το μέλλον της.

Τα γυρίσματα της ταινίας ολοκληρώθηκαν λίγο πριν από τον θάνατο της Carrie Fisher τον Δεκέμβριο του 2016, αλλά διάφορες καθυστερήσεις στην παραγωγή είχαν αναστείλει την κυκλοφορία του «Wonderwell».

Rita Ora

«Προφανώς ήταν μία καταπληκτική εμπειρία που συνεργάστηκα με την Carrie Fisher. Θα θυμάμαι αυτή την εμπειρία για πάντα και χαίρομαι που ο κόσμος θα δει επιτέλους αυτή την ταινία», σχολίασε η Rita Ora.

Η Carrie Fisher, η οποία έγινε γνωστή στον ρόλο της αγαπημένης πριγκίπισσας Leia Organa του «Star Wars», υπέστη καρδιακή ανακοπή κατά τη διάρκεια πτήσης από το Λονδίνο στο Λος Άντζελες στις 23 Δεκεμβρίου 2016 και άφησε την τελευταία πνοή σε ηλικία 60 ετών στις 27 Δεκεμβρίου 2016, έχοντας παραμένει για τέσσερις ημέρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ο Vlad Marsavin, ο οποίος σκηνοθέτησε το «Wonderwell», μίλησε στο Deadline νωρίτερα φέτος για τα γυρίσματα της ταινίας με την Carrie Fisher λίγο πριν από το θάνατό της.

«Η Carrie ήταν γεμάτη ενέργεια κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και μάλιστα γιόρτασε τα 60ά γενέθλιά της μαζί μας στην Ιταλία, όπου γυρίσαμε την ταινία», είπε.

«Μετά από ένα νυχτερινό γύρισμα που κράτησε μέχρι τις 2 το πρωί, κάλεσε όλη την ομάδα να γιορτάσει μαζί της και η αστυνομία τελικά σταμάτησε το πάρτι, επειδή θεωρήθηκε ότι ήταν πολύ δυνατά», θυμήθηκε.

«Ο θάνατός της συγκίνησε πολύ όλη την ομάδα», πρόσθεσε ο σκηνοθέτης.

Τώρα το κοινό μπορεί να τιμήσει την κληρονομιά της Carrie Fisher με την ταινία. «Ελπίζω να αρέσει στον κόσμο. Ήταν πραγματικά διασκεδαστική η δημιουργία της», ανέφερε η Rita Ora.

[ad_2]

Source link