Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η συνάντηση με ηθοποιό του «Elite» στο music video του «Juro Que»

Written by on 24 Ιανουαρίου 2020

[ad_1]

Η Rosalía επιστρέφει στις μουσικές ρίζες της.

Λίγες μέρες πριν την εμφάνιση της στα Βραβεία Grammy, η Rosalía εκπλήσσει για ακόμα μία φορά το κοινό με την κυκλοφορία ενός αναπάντεχου single.

Η ανατρεπτική flamenco και global pop καλλιτέχνιδα επιστρέφει συναισθηματικά στις μουσικές ρίζες της με το «Juro Que» (I Swear That), ένα αυθεντικό τραγούδι flamenco.

Το «Juro Que» μιλάει για την επιθυμία της Rosalía να γυρίσει πίσω ο έρωτας της ζωής της, που τον πήραν μέσα από τα χέρια της και τώρα είναι στη φυλακή. Το συγκινητικό τραγούδι είναι ένας βαθύς θρήνος που δηλώνει την έντονη επιθυμία για επανένωση με την πραγματική αγάπη της πρωταγωνίστριας.

Το single συνοδεύεται από ένα μοναδικό music video σε σκηνοθεσία Tanu Muino, που έχει ήδη προκαλέσει συζήτηση στα social media από τη στιγμή που δημοσιεύθηκε το teaser του.

Συμπρωταγωνιστής της Rosalía στο music video του «Juro Que» είναι ο ανερχόμενος Ισπανός ηθοποιός Omar Ayuso, γνωστός από την επιτυχημένη σειρά «Elite» του Netflix.

Η Rosalía θα τραγουδήσει ζωντανά στα Βραβεία Grammy 2020. την Κυριακή 26 Ιανουαρίου.

Επίσης είναι υποψήφια για τα βραβεία του Καλύτερου Latin Rock, Urban ή Εναλλακτικού Άλμπουμ και Καλύτερου Νέου Καλλιτέχνη. Είναι η πρώτη καλλιτέχνιδα με ισπανόφωνο ρεπερτόριο που έχει καταφέρει να αποσπάσει υποψηφιότητα στην κατηγορία του Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου.

Το «Juro Que» κυκλοφορεί από την Panik Records και τη Sony Music.

 

[ad_2]

Source link